ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Dance with the devils

Το Βέλγιο...χόρεψε τη Βραζιλία για ένα ημίχρονο και τελικά επικράτησε με 2-1, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Dance with the devils

Από το ξεκίνημα του, το παιχνίδι δικαίωσε τις προσδοκίες όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Μόλις στο 8ο λεπτό η Βραζιλία είχε πολύ μεγάλη στιγμή όταν ο Τιάγκο Σίλβα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Το Βέλγιο κράταγε την καλύτερη απάντηση και πέντε λεπτά μετά άνοιξε το σκορ. Ο Ντεμπρούιν εκτέλεσε κόρνερ και ο Φερναντίο στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Άλισον.

Αυτό το γκολ ανάγκασε τη Βραζιλία να ανέβει πιο ψηλά, κάτι που βοηθούσε τους Βέλγους να βγαίνουν στην κόντρα και να δημιουργούν προβλήματα με την τρομερή ποιότητα τους. Σε μια από τις πολλές κόντρες, οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ της Βραζιλίας, οι Βέλγοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Λουκάκου να δίνει για τον Ντεμπρούιν και εκείνος με ιδανικό σουτ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στην εστία του Άλισον.

Η “σελεσάο” ήταν…καταδικασμένη να πιέσει για κάποιο γκολ και έφτασε κοντά στο να το πετύχει, όταν ο Φελίπε Κουτίνιο έκανε πολύ καλό σουτ, αλλά σταμάτησε πάνω στον Κουρτουά.

Στο δεύτερο μέρος η Βραζιλία πίεσε ακόμα περισσότερο, ενώ το Βέλγιο έδειχνε να μην έχει πρόθεση να πάρει μεγάλα ρίσκα. Κάθε φορά που οι παίκτες του Τιτέ έφταναν κοντά στο γκολ, ο Τιμπό Κουρτουά ήταν εκεί για να κρατήσει το προβάδισμα δυο τερμάτων για την ομάδα του.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβει στη φάση του 76ου λεπτού. Ο Φελίπε Κουτίνιο έκανε γλυκιά σέντρα και ο Ρενάτο Αγκούστο που βρέθηκε ανάμεσα στους Βέλγους σέντερ μπακ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι. Λίγο αργότερα η Βραζιλία έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-2, αλλά στο παράλληλο γύρισμα του Νεϊμάρ, ο Κουτίνιο έκανε πολύ κακό τελείωμα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το Βέλγιο πήρε τη νίκη και πανάξια την πρόκριση για τα ημιτελικά, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ