ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Serie A

Μιραλάς: «Να βρω και πάλι τη χαρά στη Φιορεντίνα»

Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε για τις θυσίες που έκανε για να αγωνιστεί στη Φιορεντίνα, ελπίζοντας να ξαναβρεί τη χαρά του παιχνιδιού.

Μιραλάς: «Να βρω και πάλι τη χαρά στη Φιορεντίνα»

Ο Κέβιν Μιραλάς, τόνισε πως χάρισε πολλά χρήματα για να πάρει μεταγραφή στη Φιορεντίνα, ευελπιστώντας να αναγεννήσει την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο Βέλγος εξτρεμ στη «Gazzetta dello Sport»

«Η Φιορεντίνα είχε προσπαθήσει να με φέρει στην πόλη δυο χρόνια πριν, όμως εκείνη την περίοδο η Έβερτον ζητούσε τρελά χρήματα και σωστά δεν ασχολήθηκαν. Αυτή τη φορά όμως, για να βεβαιωθώ ότι θα γίνει η μεταγραφή, δέχθηκα μειωμένο μισθό. Έχω χάσει πολλά χρήματα για να βρεθώ στη Φλωρεντία, όμως είμαι χαρούμενος. Νομίζω πως θα βρω και πάλι τη χαρά του ποδοσφαίρου στη Serie A. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και είναι στο χέρι μας.

Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο με ταπεινότητα, αλλά και την επιθυμία να φτάσουμε ψηλά Δε βλέπω την ώρα να κάνω το ντεμπούτο μου στη Serie A, καθώς έχω ξεπεράσει τα προβλήματα που με ταλαιπωρούσαν όταν έφτασα στην ομάδα».

Για τους Κιέζα και Σιμεόνε δήλωσε: «Είναι και οι δυο πολύ ταλαντούχοι και πολύ διαφορετικοί παίκτες. Ο Κιέζα έχει την ποιότητα και τη θέληση να βελτιώνεται καθημερινά. Ο Σιμεόνε είναι πολεμιστής και παλεύει για κάθε μπάλα. Αυτό που με παραξένεψε, είναι η προσπάθειά τους και η έντασή τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο Στέφανο Πιόλι είναι ένας προπονητής με πολύ καλές ιδέες και μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση με όλους τους παίκτες του».

Τέλος, για τον παιδικό του φίλο Μέρτενς: «Ήμασταν καλοί φίλοι από παιδιά και ακόμη είμαστε. Με κάθε ειλικρίνεια, ποτέ δε πίστευα ότι θα γινόταν τόσο παραγωγικός παίκτης στη Νάπολι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ