ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Retro Stories

Πολ Σκόουλς: Ένας γεννημένος “κόκκινος διάβολος”

Μια μέρα σαν σήμερα το 1994 ένας κοκκινομάλλης χαφ έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το όνομα αυτού; Πολ Σκόουλς.

Πολ Σκόουλς: Ένας γεννημένος “κόκκινος διάβολος”

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι πειρασμοί είναι πολλοί. Ολοένα και λιγότεροι παίκτες ξεκινάνε την καριέρα τους σε μια ομάδα και μένουν σε αυτή μέχρι να κρεμάσουν τα παπούτσια τους. Ο Πολ Σκόουλς ήταν ένας από αυτούς.

Ήταν ένας τύπος που μπορεί από τα πόδια του να πέρναγε όλο το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να τα είχε κατακτήσει όλα με τους “κόκκινους διαβόλους”, αλλά, ποτέ μα ποτέ δεν τους πρόδωσε.

Από τότε που ήταν πιτσιρικάς μέχρι το τέλος της ένδοξης καριέρας του. Μια φανέλα ήταν εκείνη που φόραγε. Ένα σήμα ήταν εκείνο που φιλούσε όταν σκόραρε. Και όλα ξεκίνησαν μια μέρα σαν τη σημερινή.

Το ημερολόγιο έδειχνε 21 Σεπτεμβρίου του 1994 όταν ένας κοκκινομάλλης τυπάκος έκανε το ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντίπαλος ήταν η Πορτ Βέιλ για το Κύπελλο. Αλλά μόνο “ψαρωμένος” δεν ήταν. Κάθε άλλο. Το ταλέντο του ήταν τόσο μεγάλο που φάνηκε από το πρώτο κιόλας ματς με τον 17χρονο, τότε, χαφ να σκοράρει και τα δύο γκολ της ομάδας του στη νίκη με σκορ 2-1.

Από τότε και μέχρι το 2013 ο Σκόουλς φόρεσε έπαιξε για τον σύλλογο της καρδιάς του άλλες 717 φορές, πανηγυρίζοντας άλλα 105 γκολ.

Μερικά ήταν πιο σημαντικά, μερικά ήταν πιο εντυπωσιακά, μερικά έγραψαν ιστορία, αλλά η… γλύκα των πρώτων δύο δύσκολα θα βρήκε ο “Σκόουλσι”, όπως τον φώναζε, ο μέντοράς του, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ