ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εντολή της Γιουνάιτεντ – «Μόνο αυτοί οι τρεις ΔΕΝ είναι προς πώληση»
Η Γιουβέντους βρήκε τον αντι-Ραμπιότ στην Παρί Σεν Ζερμέν!
Ο Ζιντάν μίλησε: «Ρεάλ VS Μπάγερν και το φαβορί είναι…»
Bundesliga: «Για αυτό η Ντόρτμουντ θα κερδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν»!
Τσέλσι: «Τελειώνει» τον Ποτσετίνο – Σε συζητήσεις με τον πρώτο της στόχο!
«Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κινδυνεύουν με αποκλεισμό από την UEFA»!
O Μπαλοτέλι κάνει… πλάκα με ανελέητα τακουνάκια σε συμπαίκτη του (vid)
H Άρσεναλ είναι με αποδείξεις η καλύτερη ομάδα στη φετινή Premier League (stats)
Η ανάρτηση της UEFA με Φορτούνη και OPAP Arena (pic)
O Χάαλαντ… έβαλε μουστάκι και απογείωσε τα social media (pic)
Γιουνάιτεντ: Στέλνει τρεις στη Σαουδική Αραβία και πλουτίζει
Χαοτική διαφορά στις τιμές των εισιτηρίων σε Αλιάνζ Αρένα και Σαντιάγκο Μπερναμπέου
O Τσάβι Σίμονς ετοιμάζεται να… κουφάνει τους πάντες με την επιλογή του
Η ενδεκάδα του Αντσελότι για την απόδραση της Ρεάλ από το Μόναχο
O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Καλπάζει με τεσσάρα! (vids)

Με τους Σαλάχ (γκολ και δύο ασίστ) και Μανέ (δύο γκολ) σε μεγάλα κέφια η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-1 την Κάρντιφ στο «Άνφιλντ» και ανέβηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ! Έσπασε το ρεκόρ των «κόκκινων» που είχαν να δεχθούν γκολ στην έδρα τους από τον Φεβρουάριο.

Καλπάζει με τεσσάρα! (vids)

Όταν παίζει έτσι ποιος την πιάνει! Η Λίβερπουλ έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και με τους Σαλάχ και Μανέ σε καλό βράδυ κέρδισε άνετα με 4-1 την Κάρντιφ, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Οι Ουαλοί παρά την τεσσάρα, πάντως, θα έχουν να λένε ότι έσπασαν το εντός έδρας ρεκόρ χωρίς γκολ των «κόκκινων», οι οποίοι είχαν να δεχτούν τέρμα στο «Άνφιλντ» από τον Φεβρουάριο!

«Σβηστό» 1-0 και κυριαρχία

Η Λίβερπουλ μπήκε με σκοπό να «καθαρίσει» το ματς από την αρχή και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με στην πρώτη της ευκαιρία. Στο 10′ ο Σαλάχ εκμεταλλεύθηκε τις κόντρες μέσα στην περιοχή της Κάρντιφ και με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0 κάνοντας το έργο των «κόκκινων» αρκετά πιο εύκολο!

Μόλις τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «άγγιξε» και το 2-0, με την κεφαλιά του Φαν Ντάικ να καταλήγει στο δοκάρι. Οι «κόκκινοι» διατηρούσαν την κατοχή και ουσιαστικά είχαν την Κάρντιφ στο μισό γήπεδο, ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις τα καρέ του Έθεριτζ. Ένα πλασέ του Φιρμίνο έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ στο 42′, ενώ τρία λεπτά αργότερα η Λίβερπουλ έφτασα ξανά κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Μόρισον έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Λαλάνα.

Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να προηγείται αρκετά εύκολα με 1-0, έχοντας παράλληλα το ασύλληπτο 85% κατοχή!

«Ξέσπασμα» και τεσσάρα στο δεύτερο μέρος

Η Κάρντιφ προσπάθησε να βγει από τα καρέ της στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και να αιφνιδιάσει τη Λίβερπουλ, ωστόσο οι «κόκκινοι» στο 65′ τελείωσαν όποιες ελπίδες είχαν οι Ουαλοί για κάτι θετικό στο ματς. Ο Μανέ κράτησε με πείσμα την μπάλα μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Έθεριτζ!

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και βρήκαν τη στιγμή τους στο 77′. Ο Χόιλετ έκανε το γύρισμα, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Φαν Ντάικ και ο Πάτερσον την έστειλε στα δίχτυα από κοντά. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται η Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» από τον Φεβρουάριο κι ενώ είχε κρατήσει το μηδέν σε εννέα συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Ωστόσο, οι «κόκκινοι» δεν είχαν όρεξη να άγχη και στο 85′ «κλείδωσαν» τη νίκη. Ο Σαλάχ έβγαλε υπέροχη κάθετη στον Σακίρι και ο Ελβετός αφού «χόρεψε» την άμυνα της Κάρντιφ πλάσαρε στη γωνιά του Έθεριτζ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη Λίβερπουλ! Μάλιστα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της μόλις δύο λεπτά αργότερα. Ο Σαλάχ έδωσε ακόμα μια ασίστ, αυτή τη φορά στον Μανέ, ο οποίος δεν λάθεψε «γράφοντας» το τελικό 4-1.

Με τη νίκη αυτή η Λίβερπουλ ανέβηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με 26 βαθμούς και θα περιμένει το μεγάλο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Τότεναμ (29/10) για να δει αν θα παραμείνει μόνη πρώτη ή αν θα έχει συγκάτοικο τους «πολίτες». Από την άλλη η Κάρντιφ έμεινε στους μόλις 5 βαθμούς και στη 18η θέση του πρωταθλήματος, εντός ζώνης του υποβιβασμού.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Μορένο, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Λαλάνα (61′ Σακίρι), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (71′ Μίλνερ).

Κάρντιφ (Νιλ Γουόρνοκ): Έθεριτζ, Μάνγκα, Μόρισον, Μπαμπά, Μπένετ, Καμαράσα, Γκούναρσον (73′ Ντεμούρ), Χόιλετ, Μέρφι (74′ Χάρις), Ριντ (83′ Ζοχόρ), Πάτερσον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ