ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Βιχάι Σριβανταναπράμπα

Ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στα 61 του χρόνια και το Face Control του sportsking.gr διηγείται την ιστορία του ανθρώπου που έζησε το πιο όμορφο ποδοσφαιρικό παραμύθι. Αυτού που οδήγησε τη Λέστερ από την αφάνεια στο πρωτάθλημα και στα αστέρια και για τον οποίο θρηνεί μια ολόκληρη κοινωνία.

Βιχάι Σριβανταναπράμπα

Το Λέστερ πενθεί. Ο άνθρωπος που έκανε αυτή την μικρή αγγλική πόλη να ονειρεύεται δεν είναι πια εν ζωή. Ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα, περί ου ο λόγος, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 61 ετών όταν το ελικόπτερο που τον μετέφερε έξω από το «King Power Stadium» συνετρίβη, με τους πέντε επιβαίνοντες του να πεθαίνουν ακαριαία. Το Face Control του sportsking.gr σας παρουσιάζει την ιστορία του αυτοδημιούργητου Ταϊλανδού επιχειρηματία που όταν ανέλαβε τις «αλεπούδες» στη δεύτερη κατηγορία υποσχέθηκε πως θα τις οδηγήσει στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Και τήρησε την υπόσχεση του, πριν τον προλάβει ο θάνατος…

Από ένα κατάστημα duty free στους πλουσιότερος ανθρώπους στην Ταϊλάνδη

Ο Βιχάι Ρακσριαξόρν γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1958 στην Μπανγκόκ από μια οικογένεια Κινεζοταϊλανδών. Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για τα παιδικά και νεανικά του χρόνια. Το 1989 ξεκίνησε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του με ένα κατάστημα στη Mahatun Plaza, στο κέντρο του Μπανγκόκ. Εκεί πουλούσε Ταϊλανδέζικες χειροτεχνίες. Ακολούθησε δεύτερο κατάστημα, μερικά χρόνια αργότερα στο μοναδικό τότε διεθνές αεροδρόμιο της χώρας, το Don Muang, ούτως ώστε να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του. Τα καταστήματα ολοένα και αυξάνονταν και το 2006 ήρθε η στιγμή της «εκτόξευσης».

Ο Τακσίν Σιναγουάτρα, που είχε ανέβει στην εξουσία το 2001, αποφάσισε να δημιουργηθεί δεύτερο αεροδρόμιο στην Ταϊλάνδη, το Suvarnabhumi. Ο Ρακσριαξόρν συνδεόταν με δεσμούς φιλίας με τον νέο πρωθυπουργό της χώρας και η γνωριμία αυτή θα του άλλαζε τη ζωή. Βλέπετε ο Σιναγουάτρα του έδωσε το μονοπώλιο στα καταστήματα του νέου αεροδρομίου, με την κίνηση αυτή να είναι και η τελευταία που πρόλαβε να κάνει πριν ανατραπεί από στρατιωτικό πραξικόπημα το 2007. Εκείνη την περίοδο ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της Λέστερ είχε συνάψει ήδη σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδη, δίνοντας αρκετά εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικές ενέργειες του βασιλιά της χώρας. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα μετά την πτώση του Σιναγουάτρα.

Η εταιρεία του, King Power, συνέχισε να εξελίσσεται και πήρε το μονοπώλιο και για το άλλο αεροδρόμιο της χώρας, κάνοντας τον Ράκσριαξορν έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ταϊλάνδη. Ο ίδιος κατάφερε να αφήσει πίσω αρκετούς ανταγωνιστές του και κατάφερε να έχει μια στενή σχέση με τον άλλοτε μονάρχη, Βασιλιά Μπούμιμπολ, ο οποίος το 2012 τον αντάμειψε για τις επαγγελματικές του επιτυχίες δίνοντας του το όνομα Σριβανταναπράμπα. Στα αγγλικά το όνομα σημαίνει ‘το φως της προόδου και της δόξας’.

‘Πλούτισε όντας κοντά στους πολιτικούς. Πριν από αυτό ήταν ένας μέσος επιχειρηματίας’, είχε πει ανώνυμος Ταϊλανδός περιγράφοντας την απότομη άνοδο του Σριβανταναπράμπα στα οικονομικά δρώμενα της χώρας. Μέχρι πρότινος η περιουσία του Ταϊλανδού επιχειρηματία έφτανε τα 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια, αριθμό που τον έκανε τον 5ο πλουσιότερο άνθρωπο στη χώρα.

Η ευκαιρία της Λέστερ

Πέρα από το πόλο, με το οποίο ασχολείται επισταμένα, ο Σριβανταναπράμπα ήταν και λάτρης του ποδοσφαίρου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που του κέντρισε αρχικά το ενδιαφέρον, ώσπου να… ανακαλύψει τη Λέστερ. Αυτό συνέβη το 2000 όταν οι «Αλεπούδες» κατέκτησαν το Λιγκ Καπ στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Τρανμίρ (2-1). Ο Ταϊλανδός δεν δίσταζε να ξυπνάει ξημερώματα για να παρακολουθήσει αγώνες της νέας του «αγάπης». Και όταν του δόθηκε η ευκαιρία να την αποκτήσει το 2010 την αξιοποίησε στο έπακρο.

Ο τότε ιδιοκτήτης της Λέστερ, Μίλαν Μάνταριτς, έψαχνε αγοραστή για τις «αλεπούδες» που τότε βρίσκονταν στη δεύτερη κατηγορία και ο Σριβανταναπράμπα ηγήθηκε ενός γκρούπ Ασιατών επενδυτών για την απόκτηση της. Το καλοκαίρι του 2010 οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και η Λέστερ πέρασε στα χέρια του Ταϊλανδού επιχειρηματία έναντι 39 εκατομμυρίων λιρών, τη στιγμή που, σύμφωνα με την έρευνα της ‘Private Company Financial Intelligence’, αυτή τη στιγμή η αξία του φτάνει τα 436 εκατομμύρια λίρες!

Οι «Αλεπούδες» δούλεψαν μεθοδικά και με πλάνο και το 2014 πανηγύρισαν την επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 10 χρόνια, με τον Σριβανταναπράμπα να κερνάει ποτά στους 30.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι, ενώ δήλωσε πως θέλει να δει την ομάδα του στην πρώτη πεντάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Πριν από την έναρξη της σεζόν 2014-15 έφερε μοναχούς Βουδιστές από την Μπανγκόκ στο Λέστερ με το προσωπικό του τζετ για να ευλογήσουν την ομάδα στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία. Οι «αλεπούδες» αν και βρέθηκαν κοντά στον υποβιβασμό έκαναν μια εκπληκτική ρελάνς και κατάφεραν να σώσουν την κατηγορία, με τον Βάρντι να εξηγεί στην «Telegraph»ότι: ‘το μυστικό αυτής της ιστορίας είναι η μοναχοί που μας επισκέφτηκαν στα αποδυτήρια. Ο ιδιοκτήτης μας τους έφερε από την Ταϊλάνδη για να μας ευλογήσουν. Εμφανίστηκαν, ενώ βάζαμε τα ρούχα της δουλειάς, για το ματς με τη United. Είχαν στα χέρια τους κλαδιά, τα οποία έβαλαν σε άγιο νερό και μετά μας… μαστίγωσαν στα πόδια και τις πατούσες. Δεν το έκαναν με δύναμη, αλλά ήταν… σαν να είχαμε βγει από το ντους. Είχαμε νερά παντού. Αυτή είναι η κουλτούρα στην Ταϊλάνδη και τους ευχαριστούμε για ό,τι μας έδωσαν’.

Αν και ήταν άνθρωπος διαφορετικής καταγωγής και ιδιοσυγκρασίας ο Σριβανταναπράμπα έδωσε την καρδιά και την ψυχή του στον σύλλογο. Φρόντισε για την βελτίωση των ακαδημιών, επένδυσε τόσο στο γήπεδο όσο και στο προπονητικό κέντρο της Λέστερ, ενώ βοηθούσε και τους φιλάθλους. Ναύλωνε λεωφορεία για να μετακινούνται με το μικρότερο δυνατό κόστος, διοργάνωνε δράσεις, πικ νικ, ενώ δεν έλειπαν και τα δώρα σε αρκετούς αγώνες της ομάδας. Όσοι προσπαθούσαν να διαταράξουν τις ισορροπίες εντός της ομάδας απομακρύνονταν χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό συνέβη με τρεις παίκτες των «αλεπούδων», τους Τζέιμς Πίρσον, Τομ Χούπερ και Άνταμ Σμιθ, οι οποίοι τον Μάιο του 2015 κατέγραψαν σε βίντεο τις ερωτικές περιπτύξεις τους με κυρίες που παρέχουν έρωτα επί πληρωμή στην Μπανγκόκ, όπου είχε μεταβεί η ομάδα για προετοιμασία. Στο βίντεο μάλιστα υπήρχαν και ρατσιστικά σχόλια και το τέλος της συνεργασίας ήταν αναπόφευκτο.

Το ίδιο ίσχυσε και για τον προπονητή της ομάδας την περίοδο εκείνη, Νάιτζελ Πίρσον, που μετά την ήττα από την Τσέλσι τον Απρίλιο του ίδιου έτους είχε σχολιάσει ιδιαιτέρως άκομψα έναν δημοσιογράφο, κάτι το οποίο είχε κάνει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Στο τέλος της σεζόν, ο Άγγλος τεχνικός απολύθηκε παρότι κατάφερε να σώσει την Λέστερ από τον υποβιβασμό και στη θέση του προσελήφθη ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Μια χρονιά βγαλμένη από τα παραμύθια

Ο Σριβανταναπράμπα είχε αμφισβητήσει έντονα την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού (με δηλώσεις, με τιτιβίσματα, με… τα πάντα), ωστόσο έδειξε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της διοίκησης που τον προσέλαβαν και δικαιώθηκαν σε βαθμό που ούτε οι ίδιοι πίστευαν.

Η Λέστερ που την προηγούμενη σεζόν σώθηκε αγκομαχώντας έδειχνε ένα εκπληκτικό πρόσωπο και ήταν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος την πρωτοχρονιά. Οι περισσότεροι ποδοσφαιρικοί αναλυτές δεν τις έδιναν σχεδόν καμία ελπίδα, θεωρώντας πως θα «ξεφουσκώσει» στο δεύτερο γύρο. Οι «αλεπούδες», όμως, συνέχιζαν την ξέφρενη πορεία τους. Νίκες στα μεγάλα παιχνίδια, κερδισμένοι βαθμοί σε ματς που έμοιαζαν χαμένα. Την ήττα από την Άρσεναλ τον Φεβρουάριο του 2016 ακολούθησε ένα σερί 12 αγώνων, όπου η Λέστερ δεν ηττήθηκε, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Η ομάδα την οποία ο Σριβανταναπράμπα είχε αναλάβει το 2010 στη δεύτερη κατηγορία ήταν πρωταθλήτρια Αγγλίας! Ο Ταϊλανδός είχε λοιδορηθεί αρκετά στο ξεκίνημα της θητείας του ως πρόεδρος όταν είχε υποσχεθεί ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Λέστερ, όμως τήρησε την υπόσχεση του. Οι «αλεπούδες» είχαν δημιουργήσει το πιο όμορφο ποδοσφαιρικό παραμύθι έχοντας στην ηγεσία του έναν άνθρωπο που το πίστεψε όσο κανείς άλλος και το πανηγύρισε σαν μικρό παιδί. Χάρισε 19 BMW i8, ίδιου χρώματος και αξίας 100.000 λιρών η καθεμία στους πρωτεργάτες της κατάκτησης του πρωταθλήματος, επιβραβεύοντας τους για την υπέροχη αυτή χρονιά.

Το ξεκίνημα της ερχόμενης σεζόν τραγικό. Η Λέστερ στο πρωτάθλημα δεν θυμίζει σε τίποτα την ομαδάρα της προηγούμενης χρονιάς, ωστόσο στο Champions League αν και πρωτάρα κάνει τρομερά πράγματα και προκρίνεται στην φάση των 16. Στις 22 Φεβρουαρίου θα ηττηθεί με 2-1 από τη Σεβίλλη στην Ισπανία και την επόμενη ημέρα, εννέα μήνες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα απολυθεί. Ήταν ίσως η πρώτη φορά που ο Ταϊλανδός αισθάνθηκε την απογοήτευση του κόσμου, που δεν ήθελε να δει τον Ιταλό προπονητή εκτός ομάδας.

Η αλλαγή, ωστόσο, φαίνεται να κάνει καλό στις «αλεπούδες» που κάνουν πέντε νίκες σερί στο πρωτάθλημα, ενώ επικρατούν και 2-0 της Σεβίλλης στο «King Power Stadium» και προκρίνονται στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπου θα αντιμετώπιζαν την Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «αλεπούδες» πάλεψαν για ακόμη ένα θαύμα, ωστόσο οι «ροχιμπλάνκος» όντας πιο έμπειροι διαχειρίστηκαν σωστά τον ενθουσιασμό των αντιπάλων τους και πήραν την πρόκριση (1-0, 1-1 τα σκορ των δύο αγώνων), δίνοντας τέλος στο μυθικό παραμύθι της Λέστερ.

Το μοιραίο τέλος

Η 27η Οκτωβρίου 2018 έμοιαζε μια τυπική αγωνιστική ημέρα. Εκείνο το Σάββατο η Λέστερ αντιμετώπιζε την Γουέστ Χαμ για την 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σριβανταναπράμπα πήγε ως είθισται στο «King Power Stadium» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Οι «αλεπούδες» ισοφάρισαν το 90′ και κατάφεραν να πάρουν έναν βαθμό από την αναμέτρηση. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας μπήκε στο ελικόπτερο του και αποχώρησε από το γήπεδο όπως κάθε άλλη φορά. Μόνο που αυτή η φορά δεν ήταν σαν τις άλλες…

Το ελικόπτερο Σριβανταναπράμπα συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο μετά την απογείωση του. Οι πέντε επιβαίνοντες του, μεταξύ των οποίων και ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ήταν νεκροί…

Ο άνθρωπος που έδωσε ζωή στο πιο υπέροχο ποδοσφαιρικό παραμύθι δεν βρισκόταν πια στον κόσμο των θνητών. Όλο το Λέστερ παρακολουθούσε σοκαρισμένο τις εξελίξεις. Από το πρωί της Κυριακής πολλοί κάτοικοι της πόλης βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων.

Αρκετοί οπαδοί της ομάδας μίλησαν για το όνειρο που έζησαν χάρη στον Βιχάι Σριβανταναπράμπα. «Ήσουν ο καλύτερος πρόεδρός μας» είναι το μήνυμά τους…

«Δυσκολεύομαι να βρω τις κατάλληλες λέξεις… αλλά για εμένα είσαι ένας θρύλος, ένας απίστευτος άνθρωπος που είχε την μεγαλύτερη καρδιά, η ψυχή της Λέστερ. Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για εμένα, την οικογένειά μου και την ομάδα μας. Θα μου λείψεις πραγματικά… αναπαύσου εν ειρήνη αφεντικό»ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του Τζέιμι Βάρντι προς τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Struggling to find the right words….but to me you are legend, an incredible man who had the biggest heart, the soul of Leicester City Football Club. Thank you for everything you did for me, my family and our club. I will truly miss you…. may you rest in peace…#theboss

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Vardy (@vardy7) στις

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό. Είμαι απόλυτα συντετριμμένος και διαλυμένος. Δεν μπορώ απλά να πιστέψω αυτό που είδα χθες το βράδυ. Δεν μου φαίνεται αληθινό.

Είναι δύσκολο να εκφράσω με λέξεις το τι σήμαινες για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και για την πόλη της Λέστερ.

Όλοι ξέρουμε για την επένδυση που έκανες εσύ και η οικογένειά σου σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Όμως δεν είναι μόνο αυτά αλλά πολλά παραπάνω.

Ενδιαφερόσουν τόσο πολύ όχι μόνο για μας, αλλά για ολόκληρη την κοινότητα. Η ατελείωτη συνεισφορά σου για τα νοσοκομεία στο Λέστερ και για φιλανθρωπίες δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Πήγες πάνω και πιο πέρα από κάθε προσδοκία. Δεν έχω συναντήσει ποτέ στο παρελθόν έναν άνθρωπο όπως εσύ. Τόσο απίστευτα εργατικό, τόσο αφοσιωμένο, τόσο παθιασμένο, τόσο ευγενικό και γενναιόδωρο στο μέγιστο βαθμό.

Είχες χρόνο για τον καθένα. Ενδιαφερόσουν για όλους. Δεν είχε σημασία ποιος ήταν, είχες χρόνο για αυτούς. Πάντα σε θαύμαζα ως ηγέτη, ως πατέρα και ως άνδρα.

Άλλαξες το ποδόσφαιρο για πάντα! Έδωσες ελπίδα στον καθένα πως το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό, όχι μόνο στους οπαδούς μας αλλά και στους οπαδούς σε όλο τον κόσμο σε κάθε άθλημα!

Δεν το έχουν πετύχει πολλοί άνθρωποι αυτό. Όταν με έφερες πίσω το 2011, μου είχες πει πως θα ήμασταν στο Champions League μέσα σε έξι χρόνια  και θα κάναμε σπουδαία πράγματα.

Με ενέπνευσες και πίστεψα σε σένα. Με έκανες να πιστεύω πως τίποτα δεν ήταν αδύνατο. Χωρίς εσένα και την οικογένειά σου, όλα αυτά που κάναμε μαζί, όλα αυτά που επιτύχαμε, δεν θα είχε συμβεί ποτέ.

Μου έδωσες εμπειρίες που συμβαίνουν μόνο στη φαντασία. Κυριολεκτικά έκανες τα όνειρά μου πραγματικότητα. Αυτό όμως για το οποίο είμαι πιο υπερήφανος απ’ όλα είναι πως ήμουν μέρος του οράματός σου, του περιβάλλοντος που δημιούργησες.

Αυτός ο σύλλογος, αυτή η πόλη, είναι οικογένεια. Και αυτό οφείλεται σε εσένα. Για αυτό το λόγο είμαι αιώνια ευγνώμων σε σένα. Είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα και μεγάλωσα δίπλα σε εσένα και την εκπληκτική οικογένειά σου και για όλες τις ιδιωτικές στιγμές και κοινές εμπειρίες που είχα με σένα σε προσωπικό επίπεδο.

Μου ραγίζει την καρδιά να ξέρω ότι δεν θα σε ξαναδώ στα αποδυτήρια όταν έρχομαι από την προθέρμανση, όπου κουβέντιαζα μαζί σου για τα πάντα και για το τίποτα.

Το ότι δεν θα είσαι εκεί να αστειεύεσαι και να γελάς με τα παιδιά και να βλέπω το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό σου να επηρεάζει όλα τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι.

Τώρα έχουμε μία ευθύνη ως σύλλογος, ως παίκτες και ως οπαδοί, να σε τιμήσουμε. Θα το κάνουμε όντας η οικογένεια που δημιούργησες. Μένοντας ενωμένοι και στηρίζοντας τα πιο κοντινά σου πρόσωπα σε αυτές τις απαίσιες στιγμές.

Είχες ένα όραμα για αυτό το σύλλογο, ήθελες το καλύτερο για μας. Δεν υπήρχε τίποτα που να μην μπορούσες να κάνεις για μας. Ήσουν τόσο παθιασμένος. Πρέπει να σεβαστούμε την κληρονομιά που παραδίδεις, εντός γηπέδου, και να συνεχίσουμε να είμαστε η οικογένεια που δημιούργησες, όπου τα μέλη της έχουν τόσου στενούς δεσμούς.

Δεν θα μάθεις ποτέ πόσα πολλά σήμαινες για μένα και την οικογένειά μου. Αισθάνομαι κολακευμένος και προνομιούχος που ήμουν ένα μικρό μέρος της ζωής σου», ήταν το συγκλονιστικό μήνυμα του Κάσπερ Σμάιχελ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kasper Schmeichel (@kasperschmeichel) στις

Ο Ρίγιαντ Μαχρέζ αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Τότεναμ την Παρασκευή στον αδικοχαμένο πρόεδρο της Λέστερ, μην ξεχνώντας ότι εκείνος τον πίστεψε στην τετραετία που βρέθηκε στις «αλεπούδες».

«Το αφεντικό ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος για εμένα. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος για το χαμό του. Πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί. Έχω καλές αναμνήσεις, ήταν ένας καλός άνθρωπος. Όταν πέτυχα το γκολ, σήκωσα τα χέρια μου προς τον ουρανό για εκείνον. Έκανε πολλά για εμένα και για το Λέστερ», δήλωσε μετά την αναμέτρηση ο Αλγερινός άσος.

Ήδη αναβλήθηκε το παιχνίδι της Λέστερ με τη Σαουθάμπτον για το Λιγκ Καπ, ενώ υπάρχει η σκέψη να ζητηθεί αναβολή και του παιχνιδιού κόντρα στην Κάρντιφ, για να υπάρξει ο χρόνος να θρηνήσουν όπως εκείνοι επιθυμούν την απώλεια του ανθρώπου που τους έκανε να ονειρεύονται. Του ανθρώπου που δημιούργησε το πιο όμορφο παραμύθι και έφυγε με τον πιο μοιραίο τρόπο…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ