ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μίλαν

Ο πιο σκληρός… Ρομανιόλι της Γης όλη!

Το γκολ του Αλέσιο Ρομανιόλι στο 92' έδωσε στο τέλος μια πολύ σημαντική νίκη στη Μίλαν με σκορ 2-1 κόντρα στη Τζένοα στο "Σαν Σίρο".

Ο πιο σκληρός… Ρομανιόλι της Γης όλη!

One man show ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στη Μίλαν και τη Τζένοα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Σέριε Α με τους “ροσονέρι” να επικρατούν εντός έδρας με σκορ 2-1 στο 92′. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αλέσιο Ρομανιόλι.

Από μοιραίος λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα έγινε… ωραίος για την ομάδα του. Και πως να μην γίνει; Όταν στο 92′ ήταν εκεί που έπρεπε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αν και λίγο πιο πριν (56′) είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του άθελά του την μπάλα, κάνοντας το 1-1 για αρκετά λεπτά.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Μίλαν μπήκε στο “Σαν Σίρο” ως το απόλυτο αφεντικό. Όχι μόνο στα χαρτιά, αλλά και στο χορτάρι. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Τζενάρο Γκατούζο πήραν το προβάδισμα στο 4′ με τον Σούσο.

Το ματς έδειχνε ότι μπορούσε να κυλήσει ήρεμα και ομαλά για τους γηπεδούχους, αλλά η Τζένοα είχε άλλα πλάνα. Και συγκεκριμένα ο Ρομανιόλι, ο οποίος με δικό του αυτογκόλ έκανε το 1-1 στο 56′.

Ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Το έκανε στο 92′ όταν πέτυχε το γκολ της νίκης για τη Μίλαν πριν πνιγεί λίγο πιο μετά στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ