ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Κωδικός «ανανέωση Μέσι» σε πρώτο πλάνο στην Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να κινήσει τις διαδικασίες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Κωδικός «ανανέωση Μέσι» σε πρώτο πλάνο στην Μπαρτσελόνα!

Είναι μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος παίκτης της. Συγκαταλέγεται στους καλύτερους όλων των εποχών και δικαίως. Από την ημέρα που ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όλα άλλαξαν για τον καταλανικό σύλλογο. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφερε την πιο επιτυχημένη περίοδο στην ιστορία των «μπλαουγκράνα», όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2004 που βρίσκεται στην ομάδα, έχει πανηγυρίσει 9 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα Ισπανίας και φυσικά 4 Champions League.

Γι’ αυτό στην Μπαρτσελόνα πρόσεχαν για να έχουν, ήδη από το 2017. Τότε, το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι, προς τον Μέσι είχε γίνει ολοένα και πιο έντονο. Βλέπετε, στον πάγκο των «πολιτών» βρισκόταν ο άνθρωπος, με τον οποίο ο Αργεντινός είχε πανηγυρίσει τις περισσότερες επιτυχίες του. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» αντιλήφθηκαν πλήρως την κατάσταση και κινήθηκαν άμεσα. Συμφώνησαν με τον παίκτη για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021, με ρήτρα 700 εκατομμυρίων ευρώ.

Θέλουν να «δέσουν» το Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Προσφάτως, ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοσέπ Μπαρτομέου, μιλώντας στο Radio Barcelona είχε αποκαλύψει ότι ο σύλλογος θα προχωρήσει σε μια ακόμη ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι. Η συμφωνία των δύο πλευρών λήγει όταν φτάνει στο τέλος της η θητεία του Μπαρτομέου στην προεδρία. Ο ίδιος άσχετα με τον αν θα παραμείνει ή όχι στη θέση θέλει να έχει κλείσει το θέμα μέσα στους επόμενους μήνες.

Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα θα προτείνει στον Μέσι μονοετή επέκταση του συμβολαίου του. Παράλληλα, είναι πιθανόν να υπάρχει οψιόν για έναν χρόνο ακόμη, «δένοντας» τον Αργεντινό μέχρι το 2022 ή το 2023. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή των ανθρώπων του συλλόγου και του πατέρα του παίκτη, Χόρχε Μέσι. Αυτό αναμένεται σε λίγο καιρό προκειμένου να κανονιστεί μια συνάντηση, όπου θα συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης. Όπως και να έχει, το δεδομένο στην υπόθεση είναι ένα. Η ανανέωση του Αργενιτνού σούπερ σταρ έχει πλέον περάσει σε πρώτο πλάνο για την Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ