ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα – Παρί: ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αραούχο, 1-1 ο Ντεμπελέ! (vid)
Εφιάλτης για Κέιν αν μείνει ξανά άτιτλος, αλλά θέλει να δείξει… κουλ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
Έκαψαν φανέλα του Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! (vid)
Μπέλινγκχαμ σε Σίτι: «Σε λένε φαβορί! Ήσυχα, εμείς είμαστε η Ρεάλ…»
Μπαρτσελόνα VS Παρί, Ντόρτμουντ VS Ατλέτικο: Ιδού οι ενδεκάδες! (pics)
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Λυών

Λυσσάει για τη δεύτερη θέση η Λυών (vid)

Με λυτρωτή τον Μούσα Ντεμπελέ, η Λυών επικράτησε στην έδρα της Μπορντό 3-2 με ανατροπή και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης Λιλ.

Λυσσάει για τη δεύτερη θέση η Λυών (vid)

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Λυών. Στη ματσάρα που άνοιξε την αυλαία της 34ης αγωνιστικής της Λιγκ 1, η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό πήρε σημαντικό διπλό με 3-2 στην έδρα της Μπορντό. Έτσι, οι “Λιονέ” παρέμειναν τρεις πόντους πίσω από τη Λιλ στη μάχη της δεύτερης θέσης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 4ο λεπτό είχαν δοκάρι σε σουτ του Ντεπάι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ολλανδός δεν αστόχησε. Ο Κορνέ έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Ντεπάι με προβολή έκανε το 0-1. Στο 17′ οι Γιρονδίνοι απείλησαν για πρώτη φορά, με την κοντινή προσπάθεια του Καμανό να μην βρίσκει στόχο. Στο 31′ ο Τετέ βγήκε απέναντι από τον Κοστίλ, αλλά το τελείωμά του έφυγε άουτ.

Τότε ήρθε ένα τετράλεπτο μπλακ άουτ για τους “Λιονέ”. Στο 34′ η άμυνα δεν απομάκρυνε σωστά ένα φάουλ κι έτσι ο Οτάβιο με κεφαλιά βρήκε τον αμαρκάριστο Μπριάντ που δεν αστόχησε για το 1-1. Στο 38′ ήρθε η ανατροπή. Ο σκόρερ Μπριάντ έγινε δημιουργός και με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Ντε Πρεβίλ που πλάσαρε σωστά κάνοντας το 2-1.

Οι “Λιονέ” εμφανίστηκαν στο δεύτερο μέρος αποφασισμένοι για την ανατροπή. Αρχικά, προειδοποίησαν δύο φορές με τους Φεκίρ και Κορνέ. Τελικά, αυτοί οι δύο συνεργάστηκαν στο γκολ της ισοφάρισης στο 67′. Ο Φεκίρ, αφού ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον συμπαίκτη του, που έσπρωξε την μπάλα στο άδειο τέρμα για το 2-2.

Στο 73′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γιοβάνοβιτς. Ακριβώς στην προηγούμενη φάση, είχε ακυρωθεί γκολ του Ντεμπελέ ως οφσάιντ. Μετά την κόκκινη κάρτα, η Λυών ανέβασε την πίεσή της και το γκολ της ανατροπής ήταν θέμα χρόνου. Στο 80′ ο Ντεπάι μετά από τρομερή ατομική ενέργεια σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Μετά από 5 λεπτά, ήρθε το πολυπόθητο γκολ. Μετά από στραβοκλωτσιά τόσο του Ντομπελέ, όσο και του Φεκίρ, η μπάλα στρώθηκε στον Ντεμπελέ. Αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Κοστίλ για το τελικό 2-3.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Λυών έφτασε τους 62 βαθμούς στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, η Μπορντό παρέμεινε 14η με 38.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ