ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Εξετάζει Λάμπαρντ για αντί-Σάρι η Τσέλσι

Με τον Μαουρίτσιο Σάρι να είναι ένα βήμα πριν την έξοδο για χάρη της Γιουβέντους, η Τσέλσι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση στον Φράνκ Λάμπαρντ για τη θέση του προπονητή της.

Εξετάζει Λάμπαρντ για αντί-Σάρι η Τσέλσι

Το όνομα του Φράνκ Λάμπαρντ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των πιθανών αντικαταστατών του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Τσέλσι. Τελειώνει από μέρα σε μέρα ο Ιταλός προπονητής από τους Λονδρέζους.

Μετά από μια χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα, ο Μαουρίτσιο Σάρι κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του Europa League, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Παρόλα αυτά, όσα έγιναν τους προηγούμενους μήνες, έφταναν ώστε να μη συνεχίσει στο «τιμόνι» του συλλόγου. Μάλιστα, ο ίδιος ο Σάρι δέχθηκε (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) την πρόταση της Γιουβέντους και έτσι θα γίνει κάτοικος Τορίνο.

Από την άλλη, η λίστα της Τσέλσι είναι γεμάτη με ονόματα, τα οποία εξετάζονται με μεγάλη προσοχή από τους ανθρώπους της ομάδας. Μέσα σε αυτά τα ονόματα, ξεχωρίζει αυτό του θρύλου της ομάδας, Φράνκ Λάμπαρντ. Ο «Φράνκι» προέρχεται από μια εκπληκτική σεζόν με την Ντέρμπι, με την οποία λίγο έλειψε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Premier League.

Το όνομα του Λάμπαρντ κάνει «γκελ» στον κόσμο

Οι άσχημες εμπειρίες με τους Κόντε και Σάρι, δε θα ξεχαστούν εύκολα. Παρά τις σημαντικές επιτυχίες των δυο Ιταλών, τα προβλήματα στα αποδυτήρια ήταν μεγάλα, με τον εκνευρισμό να βγαίνει προς τα έξω. Πολλές φορές άλλωστε, ακόμη και κατά τη διάρκεια παιχνιδιών, οι ποδοσφαιριστές αρνούνταν να υπακούσουν.

Έτσι λοιπόν, φαίνεται πως η Ιταλική συνταγή έλαβε τέλος για την Τσέλσι, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Πλέον, οι περισσότερες λύσεις που εξετάζονται, αφορούν προπονητές από το Νησί, με άριστη γνώση του πρωταθλήματος.

Το πιο αναπάντεχο όνομα και φυσικά αυτό που ξεχωρίζει από τη λίστα, είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο θρύλος της Τσέλσι, μπορεί να μην έχει πολλά «ένσημα» ως προπονητής, όμως το πρώτο δείγμα γραφής του είναι εξαιρετικό.

Στην πρώτη του μόλις χρονιά ως προπονητής, ο Λάμπαρντ έφτασε πολύ κοντά σε μια τεράστια επιτυχία. Οδήγησε την Ντέρμπι στον τελικό των πλέι οφ, όπου ηττήθηκε με 2-1 από την Άστον Βίλα. Μόλις ένα βήμα πριν την άνοδο στην Premier League.

Παρόλα αυτά, το γεγονός πως κατάφερε να φτάσει την ομάδα της Ντέρμπι μέχρι εκεί, δείχνει πως έχει όλα τα φόντα να γίνει καλός προπονητής. Σίγουρα, κανείς δεν ξέρει αν είναι έτοιμος να βρεθεί σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όσο η Τσέλσι αναλαμβάνοντας το πόστο του προπονητή, όμως τίποτα δεν αποκλείεται. Το όνομά του πάντως είναι αυτό που κάνει το μεγαλύτερο «κλικ» στον κόσμο της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ