ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γουέστ Χαμ ξεπουλάει και χαράζει νέα εποχή
Η πιθανή ενδεκάδα της «Βασίλισσας» στον… τελικό κόντρα στην Μπάγερν (pic)
Μπάγερν Μονάχου: Αν φύγει ο Ντέιβις θα αποκτήσει ίδιον και καλύτερο
O Κάραχερ ταπείνωσε τον Κασεμίρο: «Δεν έχει θέση στο κορυφαίο επίπεδο»
Ο Μάρκο Ρόις… δημιουργεί την ενδεκάδα που μαζί της θα σήκωνε το Champions League
O «καυτός» Γιόκερες θέλει να επιστρέψει στο Νησί για μία μονάχα ομάδα
«Κλειδωμένο» το μυαλό του Μπαπέ – Ο στόχος με την Παρί και το νούμερο στη φανέλα της Ρεάλ
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε αστέρες που δεν πωλούνται ούτε με 200 εκατ. ευρώ έκαστος
Τεν Χαγκ: «Είμαι ο κατάλληλος για να εγγυηθώ το μέλλον της Γιουνάιτεντ»
H Μίλαν αδειάζει τα ταμεία της και γράφει – μεταγραφική – ιστορία
Επικές δικαιολογίες από Τεν Χαγκ μετά την «τεσσάρα» από την Πάλας!
Βράδυ κανονικός… εφιάλτης για τον Κασεμίρο!
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!
Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας γελοιοποιεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-0 και όσο… γράψει! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Τα φώτα στρέφονται στη Νυρεμβέργη

Οι σημερινές προτάσεις από τους "betarades".

Τα φώτα στρέφονται στη Νυρεμβέργη

Περιορισμένες είναι οι επιλογές από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Η Νυρεμβέργη υποδέχεται το Αμβούργο στο “Max-Morlock”, ενώ η Λέφσκι Σόφιας θέλει να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Τσάρσκο Σέλο. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.  Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Μεγάλη μάχη στη Νυρεμβέργη

Με την σπουδαία αναμέτρηση της Νυρεμβέργης κόντρα στο Αμβούργο ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρέωσεις τους στο πρωτάθλημα την προηγούμενη βδομάδα, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 της Ντιναμό Δρέσδης. Πάνω από 40.000 οπαδοί αναμένονται απόψε στις κερκίδες του “Max-Morlock”, με τον προπονητή τους, Νταμίρ Κάναντι, να δηλώνει: “Το Αμβούργο αποτελεί εκ των φαβορί για την απευθείας άνοδο”.

Στην αντίπερα όχθη, οι “δεινόσαυροι” υποχρεώθηκαν σε εντός έδρας γκέλα στην πρεμιέρα από την Ντάρμσταντ (1-1). Κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο όγδοο (!!) λεπτό των καθυστερήσεων με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χουντ. «Η Νυρεμβέργη έχει ομοιογένεια, την γνωρίζω πολύ καλά, θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», είπε ο προπονητής τους, Ντίτερ Χέκινγκ. Στα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, πάμε με το under 2,5 σε απόδοση 1.87.

Αφήνει πίσω της το Γιουρόπα Λιγκ

Η Λέφσκι Σόφιας αποτελεί το μεγάλο φαβορί για νίκη στην αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Τσάρσκο Σέλο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βουλγαρίας. Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσαν για το πρωτάθλημα, την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψαν με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα της Ντούναβ (3-1). “Πάντα υπάρχουν οι πιθανότητες να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Λέφσκι Σόφιας”, είπε ο προπονητής τους, Νικολά Σπάσοφ.

Η Λέφσκι Σόφιας καλείται να αφήσει πίσω της τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από το 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και την ΑΕΚ Λάρνακας (συνολικό σκορ 7-0). Παραμένει αήττητη στις τρεις συνολικά αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημειώνοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Αποτελεί το μεγάλο φαβορί για νίκη και θα την στηρίξουμε, πάμε με το 2 & under 3,5 σε απόδοση 2.15.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ