ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Νεϊμάρ άθελα του «χάλασε» μυθικό συμβόλαιο του Πογκμπά

Αν ποτέ βρεθούν από κοντά Πολ Πογκμπά και Νειμάρ μην απορήσετε αν ο Γάλλος δεν δείξει και την καλύτερη των διαθέσεων, θα έχει τον λόγο του!

Ο Νεϊμάρ άθελα του «χάλασε» μυθικό συμβόλαιο του Πογκμπά

Η θέση του Πολ Πογκμπά να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητώντας νέες προκλήσεις ήταν γνωστή. Ο Γάλλος σταρ μπορεί να συνεχίζει στο Ολντ Τράφορντ, ωστόσο η στάση του δείχνει πως ο κύκλος του στους «Κόκκινους Διαβόλους» δεν έχει να δώσει πολλά ακόμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο σύλλογος που έψαξε όσο κανένας άλλος να χαρίσει το χαμόγελο στον 26χρονο άσσο. Η Γιουνάιτεντ παρόλα αυτά δεν έδωσε ποτέ την συγκατάθεση της για την παραχώρηση του στην Μαδρίτη πιστεύοντας ακόμη στις δυνατότητες του.

Η Παρί έφτασε κοντά στο να κάνει δικό της τον Πογκμπά

Όμως εκτός των Μαδριλένων και του Ζινεντίν Ζιντάν, ακόμη ένας μνηστήρας έκανε τιτάνια προσπάθεια προκειμένου να υπογράψει τον Γάλλο. Σύμφωνα με το ιταλικό δίκτυο Calciomercato, η Παρί Σεν Ζερμέν με γρήγορες κινήσεις παραλίγο να ταρακουνήσει τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά… νερά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι Πρωταθλητές Γαλλίας το περασμένο – πλέον – καλοκαίρι έστρωσαν στον Πόλ Πογκμπά άπειρες δεσμίδες χρήματος. Πιο συγκεκριμένα, η Παρί πρόσφερε μυθικό συμβόλαιο στον άσσο της Γιουνάιτεντ. Ο 26χρονος μάλιστα συμφώνησε σε εβδομαδιαίες αποδοχές που αγγίζουν 450,000 ευρώ, όμως οι δύο πλευρές ποτέ δεν έδωσαν οριστικά τα χέρια. Αιτία της μη συμφωνίας η υπόθεση του Νειμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός άθελά του «κόλλησε» την μεταγραφή, καθώς παρέμεινε στο Παρίσι και δεν μεταπήδησε στην Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ