ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Κορυφή και…βλέπουμε

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 4-0 της Μπάγερ Λεβερκούζεν κι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας περιμένοντας το Λειψία-Μπάγερν.

Κορυφή και…βλέπουμε

Πριν τη διακοπή η ομάδα του Φαβρ δέχτηκε ηχηρό χαστούκι από τη νεοφώτιστη Ουνιόν Βερολίνου, όμως μετά τις εθνικές οι “κιτρινόμαυροι” φάνηκαν έτοιμοι για αυτό που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Φυσικά για να φτάσει στο 4-0 χρειάστηκε αρκετή υπομονή και αντοχή κόντρα στην πολύ καλή Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες άργησαν να βρουν ρυθμό ωστόσο από το 25ο λεπτό κι έπειτα αμφότερες είχαν λάθη στο χώρο του κέντρου κι ένα από αυτά οδήγησε στο πρώτο γκολ της Ντόρτμουντ.

Χάβερτζ και Αμίρι δεν μπόρεσαν να πάρουν την κατοχή, με τον Χακίμι να κόβει αντεπίθεση και να βγάζει εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της περιοχής και τον Πάκο Αλκάθερ να τελειώνει τη φάση με αριστερό πλασέ.

Η Λεβερκούζεν έγινε πιο δραστήρια κι απειλητική στο δεύτερο μέρος, με την είσοδο του Μπέιλι να δίνει αέρα στα “φτερά” της. Αέρα όμως έχει πάρει και ο Σάντσο ο οποίος με μία πλέον κλασική κίνηση του, έσπασε τη μπάλα από τα δεξιά, με τον Αλκάθερ να αφήνει υπέροχα κάτω από τα πόδια τη μπάλα για τον ερχόμενο Ρόις, που με σουτ έβαλε ακόμα πιο δύσκολα στις “ασπιρίνες”.

Η ομάδα του Πίτερ Μπος συνέχισε να έχει κατοχή και τις ευκαιρίες, όμως να μη μπορεί να βρει δίχτυα. Η άμυνά της ανέβηκε ψηλά να πιέσει ακόμα περισσότερο τους γηπεδούχους, όμως το γκολ του Γκερέιρο έδωσε τέλος σε όποια προσπάθειά της. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Μάρκο Ρόις στο 90′, για το τελικό 4-0.

Βέρντερ στα…πέναλτι, η Μάιντς την ανάσα κόντρα στη Χέρτα

Η Ουνιόν Βερολίνου έκανε το αποτέλεσμα της αγωνιστικής πριν δύο εβδομάδες κόντρα στη Ντόρτμουντ όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και κόντρα στη Βέρντερ. Ο Κλάασεν άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 5′, ο Άντερσον ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο, όμως οι “πράσινοι” είχαν κι άλλη ευκαιρία στο 55′. Αυτή τη φορά ο Κλάασεν απέτυχε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως ο Φούλκρουγκ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά το “ριμπάουντ”.

Στη Μάιντς, η ομώνυμη ομάδα φιλοξένησε τη Χέρτα με τις δύο ομάδες να είναι χωρίς νίκη πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Ο Γκρούγιτς μπορεί να ισοφάρισε για την ομάδα του Βερολίνου στο 83′, όμως ο Ζούστε διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 88′, δίνοντας ανάσα στην ομάδα του.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Γκλάντμπαχ πέρασε από την Κολωνία με το γρήγορο γκολ του Πλεά, ενώ την πρώτη της νίκη έκανε και η Άουγκσμπουργκ, υποχρεώνοντας την Άιντραχτ στη δεύτερη ήττα της φέτος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ