ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Κλοπ: “Έχουμε απίστευτους παίκτες! Τους αγαπάω όλους!” (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε να πει μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του, οι οποίοι τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο και στον τελικό με αντίπαλο τη Φλαμένγκο.

Κλοπ: “Έχουμε απίστευτους παίκτες! Τους αγαπάω όλους!” (vid)

Είχε ακούσει πολλά ο Γιούργκεν Κλοπ. Ειδικά την εποχή που η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να σηκώσει ούτε κυπελλάκι του… καφέ. Ωστόσο, εκείνος ήξερε τι δουλειά κάνει. Ήξερε πόσο σκληρά εργάζονται οι παίκτες του κάθε μέρα, ώστε να φτάσουν εκεί που πρέπει να φτάσουν. Ούτε πιο νωρίς, ούτε πιο αργά.

Ο Γερμανός είχε και έχει το δικό του πρόγραμμα. Δεν σταματάει να λέει στο έμψυχο δυναμικό του πόσο πιστεύει σε αυτό. Πόσο καλό είναι. Όχι μόνο τώρα που του πάνε καλά τα πράγματα. Αλλά και νωρίτερα. Όταν η μία “σφαλιάρα” διαδεχόταν την άλλη.

Πλέον ο “Κλόπο” έχει κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης με τους “κόκκινους” και εκείνη του κόσμου. Του λείπει μόνο εκείνη της Αγγλίας. Κάτι που ενδεχομένως να γίνει άμεσα. Και όταν λέμε άμεσα εννοούμε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Λογικό και επόμενο εκείνος να αποθεώνει τους παίκτες του, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Κάτι που έκανε και λίγο μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με αντίπαλο τη Φλαμένγκο. Κλοπ και Λίβερπουλ στην κορυφή του κόσμου

Τους αγαπάει όλους ο Κλοπ!

Η σχέση του Γιούργκεν Κλοπ με τους ποδοσφαιριστές του είναι κάτι παραπάνω από… καλή. Δεν είναι επαγγελματική. Ποτέ δεν ήταν. Ο Γερμανός πάντα βρίσκεται δίπλα τους. Είτε για να τους δώσει ένα μάθημα και να γίνουν καλύτεροι, είτε για μία αγκαλιά.

Με αυτές τις κινήσεις έχει καταφέρει να τους κερδίσει από την πρώτη ημέρα που τους γνώρισε. Εκείνοι με τη σειρά τους δεν έχουν σταματήσει μέσα στο 2019 να του δίνουν χαρές και αφορμές για να είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου.

“Έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές με τους παίκτες τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν πάντα έτσι τα πράγματα. Ο τελικός με τη Φλαμένγκο δεν ήταν απλός. Δεν υπάρχουν λέξεις στα αγγλικά για να περιγράψουν τον θαυμασμό μου για τους παίκτες μου. Ήταν ένα απίθανο ματς αυτό που έκαναν κόντρα σε έναν απίθανο αντίπαλο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάθε παίκτης ήταν αποφασισμένος πριν από αυτό το παιχνίδι και όλοι το έδειξαν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε απίθανους παίκτες! Τους αγαπάω όλους”, ήταν τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ