ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ κατάφερε να κρατήσει το αστεράκι της!

Μία άκρως θετική εξέλιξη προέκυψε στο στρατόπεδο της Άρσεναλ, καθώς ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του Μπουκάγιο Σάκα.

Η Άρσεναλ κατάφερε να κρατήσει το αστεράκι της!

Επιτέλους και μία ευχάριστη είδηση για τους οπαδούς των “κανονιέρηδων“. Η Άρσεναλ ανακοίνωσε κι επίσημα πως ένα από τα πλέον λαμπρά ταλέντα του συλλόγου συνεχίζει στην ομάδα.

Ο λόγος ασφαλώς για τον Μπουκάγιο Σάκα. Ο 18χρονος ελπιδοφόρος άσος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο. Η χρονική διάρκεια αυτού δεν έγινε γνωστή από τους Λονδρέζους, αλλά η είδηση αυτή πανηγυρίστηκε από τους οπαδούς του συλλόγου σαν πολύκροτη μεταγραφή.

Ο αριστεροπόδαρος πιτσιρικάς άλλωστε έχει δείξει σπουδαία δείγματα γραφής. Αγωνιζόμενος είτε ως εξτρέμ, είτε ως μπακ -χωρίς να είναι η φυσική του θέση-, καταφέρνει να είναι σε κάθε αγώνα από τους διακριθέντες της Άρσεναλ σε κάθε αγωνιστική. Το μέλλον του όμως σε αυτή είχε τεθεί υπό αμφισβήτηση τις τελευταίες εβδομάδες.

Τον ζαχάρωνε και ο Κλοπ

Το προηγούμενο συμβόλαιο του παίκτη έληγε σε ένα χρόνο από τώρα. Οι υπογραφές δεν έμπαιναν και ήταν λογικό ο Σακά να τραβήξει το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων. Πιο ζωηρό ήταν αυτό του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ήταν γνωστό πως κοίταζε την περίπτωσή του.

Με την έλλειψη κινητικότητας μάλιστα από πλευράς “κανονιέρηδων”, ο Γερμανός ήταν δεδομένο πως θα έκανε την κίνησή του για τον παίκτη. Κάτι που έβαλε περισσότερη πίεση στη διοίκηση της ομάδας του να τον ανανεώσει. Και προς έκπληξη των οπαδών της ομάδας τα κατάφερε!

Μία εξέλιξη που έκανε τον προπονητή του, Μίκελ Αρτέτα, ιδιαίτερα χαρούμενο. Ο Ισπανός ήταν αυτός που τον καθιέρωσε στην βασική ενδεκάδα της ομάδας και δεν ήθελε με τίποτα να τον χάσει.

Πλέον θα μπορεί να δουλέψει μαζί του περαιτέρω και όπως δήλωσε σχετικά: “Ο Μπουκάγιο είναι ένας ταλαντούχος και έξυπνος νεαρός ποδοσφαιριστής. Με έχει εντυπωσιάσει με το πόσο δουλεύει και τη νοοτροπία του για να μάθει και να προσαρμοστεί. Αυτό έχει αντίκρισμα και στις εμφανίσεις του. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να δουλεύω μαζί του για να τον εξελίξω περισσότερο ώστε να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του”. Άρσεναλ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ