ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μπλε» καταιγίδα στη Πολωνία… ισοπέδωσε τη Ρεάλ Μπέτις (vid)
Το γύρισε σε πέντε λεπτά η Τσέλσι – Ξερή η Μπέτις (vid)
Έχει σφυγμό η Τσέλσι – Μαέστρος Πάλμερ, σκόρερ ο Φερνάντες (vid)
«Σφυροκόπημα» της Μπέτις στην εστία της Τσέλσι – Τρικυμία οι «μπλε» (vid)
«Καυτή» Μπέτις, έστειλε στα δίχτυα την Τσέλσι (vid)
Μπέτις – Τσέλσι: Οι επίσημες ενδεκάδες του τελικού του Conference League
Η Νάπολι πάει για μαγικό ντουέτο – «Καυτό» φορ μπροστά από τον Ντε Μπρούιν
Η ανάρτηση του Τσιμίκα… μαρτυρά το αντίο στη Λίβερπουλ (pic)
Η υπογεγραμμένη φανέλα του Βινίσιους στα χέρια του Ροντινέι (pic)
Μεγαλοπρεπές «άκυρο» της Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν Μονάχου
To εξωπραγματικό πόσο που λαμβάνει ο 17χρονος Γιαμάλ από την Μπαρτσελόνα
Τέσσερα βήματα της Ρεάλ Μαδρίτης φέρνουν την εκτόξευση
Η σύντροφος του Γιόκερες βάζει εμπόδια στα σχέδια της Άρσεναλ
Σάρι: Τρελή πρόταση από ομάδα της Serie A – Επιστρέφει στους πάγκους
Μπαπέ: Αποκάλυψε τον επόμενο μεγάλο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βέρντερ Βρέμης

Βέρντερ: Απέρριψε πρόταση για τον Ρασίκα

Μεγαλοπρεπέστατο όχι των «πράσινων» σε πρόταση της Λειψίας για το αστέρι τους, Μίλοτ Ρασίκα.

Βέρντερ: Απέρριψε πρόταση για τον Ρασίκα

Μόνο για την κατάλληλη (ακριβή) τιμή είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Μίλοτ Ρασίκα η Βέρντερ Βρέμης.

Μετά την επιτυχή παραμονή της στη Μπουντεσλίγκα μέσω των πλέι άουτ οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Ήδη η διοίκηση της ομάδας του γερμανικού Βορρά φαίνεται να απέρριψε μια πρόταση μεταγραφής για τον Ρασίκα.

«Δεν φεύγει φθηνά ο Ρασίκα»

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «Bild», η Λειψία προσέφερε 15 εκατομμύρια ευρώ για τον Κοσοβάρο εξτρέμ, με άλλα 3 εκατομμύρια σε μορφή μπόνους. Μια προσφορά την οποία η Βέρντερ κατανοητά απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες. «Υποθέτουμε πως ο Μίλοτ δεν θα είναι μαζί μας για τη νέα σεζόν. Ωστόσο αν τον πουλήσουμε δεν χρειάζεται να το κάνουμε βιαστικά. Δεν υπάρχει ανάγκη να τον πουλήσουμε φθηνά, κάτω από την αξία του» ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Φρανκ Μπάουμαν.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι απαιτήσεις της ομάδας της Βρέμης είναι υψηλότερες, αλλά όχι εξωφρενικές. Προκειμένου να καθήσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι άνθρωποι του συλλόγου, θα χρειαστεί να υπάρξει μια προσφορά μεγαλύτερη των 25 εκατομμυρίων ευρώ. Μια τιμή εκκίνησης ιδιαίτερα χαμηλή, συγκριτικά με όσα έχει δείξει ο Κοσοβάρος εξτρέμ.

Αξίζει να αναφερθεί πως από την πλευρά του παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον για πιθανή μετακίνηση στη Σαξονία. Όπως ανέφερε ο ατζέντης του 24χρονου «η Λειψία είναι μια ομάδα που εξελίσσει παίκτες και ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του». Ωστόσο για να πραγματοποιηθεί κάποια κίνηση, οι «ταύροι» θα πρέπει να καταθέσουν νέα προσφορά. Μεγαλύτερη από αυτή που πραγματοποίησαν τις τελευταίες ώρες.

Όμως η Λειψία δεν είναι μόνη της στην κούρσα για την απόκτηση του Ρασίκα. Οι φετινές εμφανίσεις του Μίλοτ με τη φανέλα της Βέρντερ (34 συμμετοχές, 11 γκολ, 8 ασίστ), μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν. Ως ένας από τους πολύ λίγους διασωθέντες του φετινού «ναυαγίου» στη Βέρντερ, ο Κοσοβάρος ξεχώρισε από τους συμπαίκτες. Ως αποτέλεσμα, Σεβίλλη, Χέρτα Βερολίνου, Μίλαν και Λίβερπουλ φαίνεται πως ενδιαφέρονται να κάνουν δικό τους τον νεαρό εξτρέμ.

Advertisements

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ