ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

H ατάκα του Σάρι που “λύγισε” τους παίκτες της Γιουβέντους!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του και η χαρά του φάνηκε στα αποδυτήρια της Γιουβέντους με μία ατάκα σκέτη... φωτιά!

H ατάκα του Σάρι που “λύγισε” τους παίκτες της Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους είναι και πάλι πρωταθλήτρια Ιταλίας. Και με τη βούλα! Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι επικράτησαν εντός έδρας της Σαμπντόρια με σκορ 2-0. Ένα αποτέλεσμα που τους έφερε το ένατο πρωτάθλημα στη σειρά! Όμως, αυτό ήταν το πρώτο και σίγουρα το πιο… γλυκό για τον Ιταλό τεχνικό.

Ο έμπειρος προπονητής έχει περάσει πολλά στην καριέρα του. Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά (8η κατηγορία), όμως, δεν έπαψε ποτέ να θέλει να φτάσει στην κορυφή. Δεν έπαψε να δουλεύει μέρα- νύχτα. Δεν είχε πρόβλημα ακόμη και όταν έπρεπε να ξυπνάει κάθε πρωί για να πηγαίνει στην τράπεζα, όπου και ήταν παράλληλα.

Η “κάψα” του για το ποδόσφαιρο και την προπονητική ήταν τόσο μεγάλη που δεν τα παράτησε ποτέ. Το έργο του στη Νάπολι δεν πέρασε απαρατήρητο. Ακόμη και αν δεν ήταν άκρως αποτελεσματικό. Αυτό ήταν όμως που τον ώθησε στην Τσέλσι. Με τους “μπλε” κατάλαβε τι εστί πίεση. Άγχος. Τα τσιγάρα δεν μειώθηκαν. Ήταν πολλά ακόμη και τότε.

Έγιναν ακόμη περισσότερα όταν γύρισε στην Ιταλία για χάρη της Γιουβέντους, όπου μαζί του ήθελε να “χτίσει” κάτι ωραίο. Αλλά από την αρχή. Και από restart άλλο που δεν ήξερε στη ζωή του ο Μαουρίτσιο Σάρι.

H μεγάλη ατάκα του Σάρι

Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν εύκολη για κανέναν. Ούτε για τη Γιουβέντους, ούτε και για τον ίδιο τον Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός δέχτηκε έντονη κριτική τόσο από τα ιταλικά ΜΜΕ, όσο και από τους παίκτες του, λόγω του νέου τρόπου παιχνιδιού που προσπάθησε να περάσει στη “Μεγάλη Κυρία”.

Αλλά όπως λένε “κάθε αρχή” και δύσκολη. Σε πολλά ματς οι “μπιανκονέρι” ήταν κακοί. Έχασαν αρκετούς βαθμούς. Ειδικά λίγο πριν το τέλος όταν απλά έπρεπε να κάνουν τα… αυτονόητα. Παρόλα αυτά η πίεση δεν λύγισε τον άνθρωπο που ζει για να… καπνίζει. Έτσι, το πρωτάθλημα έφτασε στα χέρια των ποδοσφαιριστών του, αλλά και τα δικά του, έστω και με μία μικρή καθυστέρηση. Εκείνος γνωρίζει πως η υπομονή είναι αρετή.

Κάτι που έδειξε και όταν η σαμπάνια έρεε άφθονη. “Για να πήρατε μαζί μου το πρωτάθλημα, που δεν το έχω κατακτήσει ποτέ κάτι τόσο σημαντικό στη ζωή μου, πάει να πει ότι είστε πολύ καλοί”, τα λόγια του με τους παίκτες της “Γιούβε” να τον χειροκροτούν. Μία ατάκα που δείχνει πολλά. Τόσο για τον ίδιο όσο και την καριέρα του. Μια καριέρα που έχει “χτίσει” με κόπο, δάκρυα και ιδρώτα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ