ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Αποκαρδιωμένος ο Σμόλινγκ για τη φυγή του από τη Ρόμα

Ο δανεισμός του στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρις Σμόλινγκ, στη Ρόμα λήγει και ο παίκτης εξέφρασε τη στεναχώρια του για την αποχώρηση.

Αποκαρδιωμένος ο Σμόλινγκ για τη φυγή του από τη Ρόμα

Μετά από ένα επιτυχημένο δανεισμό στη Ρόμα, ο Κρις Σμόλινγκ αναγάζεται να επιστρέψει στο “Ολντ Τράφορντ”. Ειδικότερα, ο παίκτης συμπλήρωσε 37 εμφανίσεις με τους “τζιαλορόσι“. Παράλληλα, τους βοήθησε να τερματίσουν στην 5η θέση του πρωταθλήματος που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κρις Σμόλινγκ εκδήλωσε τη στεναχώρια του για την αποχώρησή σε ένα σημείο της σεζόν που η ομάδα του έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ειδικότερα, οι Ρωμαίοι θα αγωνιστούν κόντρα στη Σεβίλλη για τη φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, δεδομένου ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ακόμα στη διοργάνωση, θέλει να αποδυναμώσει ένα πιθανό ανταγωνιστή της για τον τίτλο.

Έτσι, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής με ανάρτησή του στο twitter δήλωσε “αποκαρδιωμένος” που θα αποχωρήσει σε αυτό το σημείο της σεζόν. “Είμαι αποκαρδιωμένος που δεν μπορώ να τελειώσω αυτό που ξεκινήσαμε αυτή τη σεζόν. Το να βιώσω την αγάπη που μου δείξατε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ήταν πολύ ξεχωριστό και δεν θα το ξεχάσω Θέλω να ευχαριστήσω και να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες και το προσωπικό καλή τύχη εναντίον της Σεβίλλης. DAJE ROMA!” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θεωρείται βέβαιο, πάντως, ότι οι Ρωμαίοι θα επιχειρήσουν είτε να αγοράσουν είτε να δανειστούν εκ νέου τον παίκτη αυτό το καλοκαίρι.

Παρόμοια περίπτωση ο Σάντσεζ – διαφορετική κατάληξη

Παρόμοια περίπτωση είναι αυτή του Αλέξις Σάντσεζ. Ο παίκτης είναι δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο δανεισμός του έληξε μετά το τέλος της Serie A. Οι “νερατζούρι” προσπαθούν να πείσουν τη Γιουνάιτεντ να επεκταθεί ο δανεισμός τους μέχρι το τέλος του τρέχοντος Γιουρόπα Λιγκ. Η κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, μάλιστα, προμηνύεται διαφορετική.

Οι Μιλανέζοι ανακοίνωσαν το ρόστερ τους για το υπόλοιπο του ταξιδιού τους στο Europa League προσθέτοντας το όνομα του Σάντσες. Κάτι τέτοιο μέχρι χθες έμοιαζε αμφίρροπο όμως η διοίκηση της Ίντερ φαίνεται πως βρήκε τη χρυσή τομή με τη Γιουνάιτεντ.

Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» παραχωρούν τα δικαιώματα του παίκτη έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι ο δανεισμός που εξέπνεε στις 9 του μήνα μένει μονάχα στα χαρτιά. Ο Αλέξις Σάντσες παραμένει «Νεραντζούρο».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ