ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

O Πίρλο βρήκε στη Σάλκε το χαφ που έψαχνε!

Η Γιουβέντους κάνει ό,τι πραγματικά θέλει ο Αντρέα Πίρλο, με τον Ιταλό να δίνει εντολή στη διοίκηση να φέρει στο Τορίνο τον ταλαντούχο, Γουέστον ΜακΚένι.

O Πίρλο βρήκε στη Σάλκε το χαφ που έψαχνε!

Η έλευση του Αντρέα Πίρλο έφερε με το καλημέρα σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ιταλός τεχνικός ξεκίνησε στους «Μπιανκονέρι» με την εκκαθάριση της ομάδας από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει. Παράλληλα όμως τα ραντάρ του τεχνικού επιτελείου δεν χάνουν λεπτό από το να σκανάρουν την αγορά. Στόχος για τη «Μεγάλη Κυρία» η απόκτηση παικτών που να μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στις απαιτήσεις του ονόματος της Γιουβέντους.

Η παρακάτω κίνηση μπορεί να προκαλεί εντύπωση, ωστόσο η Γιουβέντους πριν την κάνει γνώριζε αρκετά καλά το… περιεχόμενο. Ο λόγος για τον 21χρονο μέσου, Γουέστον ΜακΚένι, τον νεαρό χαφ της Σάλκε. Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ιταλίας τα έχουν βρει σε όλα με τη Σάλκε, με τον παίκτη να έρχεται στο Τορίνο τις επόμενες ημέρες.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων κάνει λόγο για μονοετή δανεισμό, με τους «μπιανκονέρι» το επόμενο καλοκαίρι να αποκτούν τα πλήρη δικαιώματα του παίκτη. Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει να δαπανήσουν 18 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αμερικανός μέσος έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τις μετοχές του παίζοντας βασικός και αναντικατάστατος στη Σάλκε. Φέρνει ΜακΚένι ο Πίρλο

Κατέληξε στον ταλαντούχο ΜακΚένι ο Πίρλο

Ο Αντρέα Πίρλο βάζει τη προσωπική σφραγίδα στην ομάδα φέρνοντας στο Τορίνο ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν νέα στοιχεία στο παιχνίδι της Γιουβέντους. Ο ΜακΚένι έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο Ιταλός τεχνικός για τη μεσαία γραμμή.

Ο Αμερικανός χαφ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη χώρα του όμως δεν άργησε η στιγμή να μεταπηδήσει στη Ευρώπη. Η Σάλκε ήταν η ομάδα που πίστεψε πρώτη στο ταλέντο του καθιερώνοντας τον στην Μπουντεσλίγκα. Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία και με εξαιρετικές εμφανίσεις καθιερώθηκε στο γερμανικό σύλλογο.

Η Γιουβέντους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν παρακολουθούσε στενά την εξέλιξη του 21χρονου ποδοσφαιριστή. Η έλευση του Αντρέα Πίρλο ήταν η τελευταία κίνηση. Ο Ιταλός έδωσε το «πράσινο φως» και τώρα ο Αμερικανός έχει μπροστά του τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ