ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)
Η Γιουνάιτεντ έριξε Special… άκυρο – «Δεν ασχολούμαστε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Τον πρώτο – και τελευταίο – λόγο η Άρσεναλ για Αουάρ

Ο Χουσέμ Αουάρ παραμένει ως ο μεγάλος στόχος της Άρσεναλ και του Μικέλ Αρτέτα, ο παίκτης που θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά το κέντρο των Λονδρέζων.

Τον πρώτο – και τελευταίο – λόγο η Άρσεναλ για Αουάρ

H Άρσεναλ και πολύ περισσότερο ο Μικέλ Αρτέτα δεν έχουν κρύψει ποτέ τον διακαή τους πόθο για το φετινό καλοκαίρι. Αυτός δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο μέσο της Λυών, Χουσέμ Αουάρ. Ο 22χρονος χαφ με τις εξαιρετικές επιδόσεις και το κοφτερό μυαλό απασχολεί όσο κανένας άλλος τους «Κανονιέρηδες».

Η περίπτωση απόκτησης του όμως από τον γαλλικό σύλλογο είναι μια υπόθεση που παρουσιάζεται αρκετά δύσκολη. Η διοίκηση της Λυών εμφανίζεται – όπως συνηθίζει – δύσκολος παίκτης, με τον Ζαν Μισέλ Ολάς να αξιώνει μεγάλα ποσά για τον 22χρονο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σε Γαλλία και Βρετανία η Άρσεναλ είναι η μοναδική ομάδα που πραγματικά ενδιαφέρεται για την απόκτηση των δικαιωμάτων του νεαρού άσσου.

Οι πληροφορίες ήθελαν τους Λονδρέζους να δέχθηκαν την απόρριψη σε πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ συν την παραχώρηση ενός παίκτη. Η Λυών όπως προκύπτει διαπραγματεύεται την παραχώρηση του παίκτη μονάχα αν στα γραφεία της έρθει πρόταση που να αγγίζει τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Διακαής πόθος του Αρτέτα ο Αουάρ

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα επιθυμεί όσο κανείς άλλος την απόκτηση του Χουσέμ Αουάρ. Ο Γάλλος μέσος είναι ο ιδανικός παίκτης προκειμένου ο Ισπανός να μπορεί να παίξει το 4-3-3 σύστημα που θέλει να ακολουθήσει τη φετινή σεζόν. Οι «Κανονιέρηδες» θα προσπαθήσουν υπό τις οδηγίες του Αρτέτα να μπουν στη διεκδίκηση του τίτλου. Ωστόσο για να γίνει πράξη κάτι τέτοιο θα πρέπει στο Λονδίνο να καταφθάσουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν στο βάρος της ευθύνης. Χουσέμ Αουάρ

Ο Αουάρ μπορεί να αγωνιστεί ιδανικά στο κέντρο του γηπέδου. Παράλληλα έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να μεταβεί από τη δημιουργία στην εκτέλεση. Αυτά βλέπει η Άρσεναλ και δείχνει να μην παρατάει την περίπτωσή του. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού υπάρχει και από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Κανονιέρηδες» όμως θα έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τον παίκτη. Πως όμως θα κερδίζουν το «ναι» του Ολάς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ