ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Τα «σπρώχνει» για Ουντέρ η Λέστερ!

Η Λέστερ καταλήγει στον Ουντέρ της Ρόμα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του - Στα 30 εκατομμύρια ευρώ το κόστος.

Τα «σπρώχνει» για Ουντέρ η Λέστερ!

Για τον Τσενκίζ Ουντέρ ενδιαφέρεται η Λέστερ. Οι αλεπούδες θέλουν να κάνουν μία κίνηση ενίσχυσης στην μεσοεπιθετική τους γραμμή και ο Ουντέρ της Ρόμα παρουσιάζεται ως ο βασικός στόχος. Ο Τούρκος θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και στη Λέστερ πιστεύουν ότι υπό συνθήκες μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Μάλιστα, για να γίνει η μεταγραφή, η Λέστερ είναι έτοιμη να δώσει ένα σημαντικό ποσό για να τον φέρει στην Αγγλία. Μπορεί ο Ουντέρ να έχει χάσει τη βασική του θέση στη Ρόμα, εξακολουθεί όμως να θεωρείται παίκτης με τεράστιες δυνατότητες και γιαυτό η τιμή του παραμένει υψηλή. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η Λέστερ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 23χρονος εξτρέμ εντάχθηκε στη  Ρομά από την Μπασακσεχίρ το 2017. Στα τρία χρόνια του στην ομάδα έχει 17 γκολ σε 88 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.. Έχει επίσης 21 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα και συνηθίζει να παίζει στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Τα «σπρώχνει» για Ουντέρ η Λέστερ!

Στη Ρόμα ο Ουντέρ μπορεί να μην είναι βασικός και αναντικατάστατος, είναι όμως ακόμα σημαντικός παίκτης. Φυσικά είναι ανοιχτοί σε μία ενδεχόμενη πώληση, αλλά χωρίς να καίγονται. Με την πρόταση της Λέστερ, οι απαιτήσεις τους ικανοποιούνται και είναι πιθανό η μεταγραφή να τελειώσει άμεσα. Στον Ουντέρ έχει προσφερθεί συμβόλαιο μέχρι το 2025 και οι προσωπικοί όροι δεν αποτελούν πρόβλημα. Οι σύλλογοι βρίσκονται σε προχωρημένες συνομιλίες και, με την επιφύλαξη τυχόν καθυστερήσεων και προβλημάτων ο παίκτης θα βρίσκεται στο Λέστερ την ερχόμενη εβδομάδα.

Ουντέρ δεν είναι ο μόνος στη λίστα

Ο Λέστερ ενδιαφερόταν και για τον Πορτογάλο Φορσόκο Φρανσίσκο Τρινκάο της Βαρκελώνης. Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα είχε απορρίψει πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη πριν από λίγες εβδομάδες. Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρέντναρ Ρότζερς, επιθυμεί να ενισχύσει τις επιθετικές του επιλογές και για αυτό η ομάδα κινείται για τους συγκεκριμένους παίκτες. Πάντως, αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον Ουντέρ, η Λέστερ θα επιστρέψει στην περίπτωση Τρινκάο για έναν πιθανό δανεισμό όμως.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ