ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

«Βασιλική» είναι μόνο η Μπάγερν, 8 στη Σάλκε! (vid)

Φύλλο και φτερό έκανε τη Σάλκε για ακόμη μια φορά η Μπάγερν, επικρατώντας με 8-0 στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα

«Βασιλική» είναι μόνο η Μπάγερν, 8 στη Σάλκε! (vid)

Στο ίδιο έργο θεατές φαίνεται πως θα είμαστε για ακόμη μια χρονιά στη Μπουντεσλίγκα. Η πρεμιέρα είχε ντέρμπι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου και τη Σάλκε, το οποίο…. μόνο ντέρμπι δεν ήταν. Οι Βαυαροί ήταν υπερηχητικοί και «σκόρπισαν» με το τρομακτικό 8-0 τους «βασιλικούς μπλε».

Ο Γκνάμπρι πήρε το όπλο του!

Μόλις 4 λεπτά χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι μέχρι να ανοίξουν το σκορ! Ο Σερτζ Γκνάμπρι δείχνοντας πως από αστέρι έχει μεταμορφωθεί πλέον σε σούπερ σταρ βρήκε με το καλημέρα δίχτυα. Το πρώτο από τα συνολικά 3 τέρματα του στην αναμέτρηση ήρθε με ωραίο σουτ, μετά από ασίστ του Κίμιχ. Μόλις στο 19′ η Μπάγερν σκόραρε ξανά, με τον πρώην «βασιλικό» Γκορέτσκα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την πάσα του Μίλερ.

Στο 30′ ο Καμπάκ υπέπεσε σε παράβαση εντός της μεγάλης περιοχής και ο διαιτητής δεν δίστασε να δείξει την άσπρη βούλα. Από το σημείο του πέναλτι ο Λεβαντόφσκι ήταν εύστοχος, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το προβάδισμα της ομάδας του.

Το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο έμελλε να είναι ακόμη πιο καταστροφικό για τη Σάλκε, η οποία δεν προλάβαινε να αντιδράσει. Πάλι στα πρώτα λεπτά ο Γκνάμπρι «χόρεψε» την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 47ο και στο 59ο λεπτό ο Γερμναός εξτρέμ μετά από δύο ασίστ του Σανέ, σκόραρε ξανά και σημείωσε χατ τρικ.

Ολοκληρωτική κατάρρευση της Σάλκε στο φινάλε, «no mercy» των Βαυαρών

Με το σκορ ήδη στο 5-0, οι παίκτες της Σάλκε έδειξαν να εγκαταλείπουν κάθε προσπάθεια. Κάτι που δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τη Μπάγερν. Ο Τόμας Μίλερ προστέθηκε στους σκόρερ στο 70′, ενώ μόλις 1 λεπτό αργότερα ακόμα ένας… πρώην βρήκε δίχτυα. Ο λόγος για τον Σανέ, ο οποίος μετά τις 2 ασίστ του κατάφερε και να σκοράρει.

Την πρώτη(!) αξιόλογη φάση της Σάλκε σημείωσε στο 81′(!) ο Σκρζίμπσκι΄, αλλά η προσπάθειά του πέρασε λίγο άουτ. Αυτό μάλλον… εξόργισε τους γηπεδούχους που πέτυχαν ακόμα ένα γκολ δευτερόλεπτα αργότερα. Ο νεαρός Τζαμάλ Μουσιάλα που αντικατέστησε τον Γκνάμπρι λίγο νωρίτερα κατάφερε να πετύχει το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα της Μπάγερν. Μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του, ο 17χρονος σκόραρε στο 81ο λεπτό, δείχνοντας πως το μέλλον της ομάδα του είναι σε καλά χέρια.

Το τελικό σφύριγμα ήταν αυτό που λύτρωσε τη Σάλκε, η οποία γνώρισε μια από τις πιο ταπεινωτικές ήττες της ιστορίας της στα χέρια της τρεμπλούχου Μπάγερν.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε, Μπόατενγκ (72′ Ρίτσαρντς), Ερνάντεζ, Κίμιχ, Γκορέτσκα (51′ Τολισό), Γκνάμπρι (72′ Μουσιάλα), Μίλερ (82′ Ζίρκζει), Σανέ (72′ Κιζάνς), Λεβαντόφσκι

Σάλκε: Φέρμαν, Ρούντι, Καμπάκ, Σταμπούλι, Οτσπίκα, Σερντάρ (30′ Σοπφ), Μπενταλέμπ, Ματόντο (65′ Ραμάν), Ουτ, Χάριτ (79′ Μπέκερ), Πασιένσα (79′ Σκρζίμπσκι)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ