ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τεν Χαγκ… εκτέθηκες – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Ζιρού για Μπενζεμά: «Αδιάφορη μου πέρασε η ατάκα για Formula 1 και καρτ»

Ο Ολιβιέ Ζιρού απάντησε μετά από επτά μήνες στην «αιχμηρή» ατάκα του Καρίμ Μπενζεμά περί Formula 1 και καρτ, δείχνοντας ανωτερότητα.

Ζιρού για Μπενζεμά: «Αδιάφορη μου πέρασε η ατάκα για Formula 1 και καρτ»

Πριν από επτά μήνες περίπου, ο Καρίμ Μπενζεμά είχε αφήσει πολλές αιχμές με σχόλιό του κατά του Ολιβιέ Ζιρού. Εν μέσω της καραντίνας που επικρατούσε σε όλη την Ευρώπη, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε αφήσει μια ατάκα γεμάτη υπονοούμενα.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε στο Instagram αν αξίζει εκείνος ή ο ο επιθετικός της Τσέλσι μια θέση στην επίθεση της Εθνικής Γαλλίας. Και απάντησε: «Είναι αδύνατον να συγκρίνετε εμένα με τον Ζιρού. Είναι σαν να συγκρίνετε τη Formula 1 με το Go-Karting. Και είμαι καλός μαζί του».

Αν μη τι άλλο, ο Μπενζεμά εννοούσε ότι είναι ταχύτερος από τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική. Παρομοίασε τους δυο τους με μονοθέσιο της Formula 1 (Μπενζεμά) και καρτ (Ζιρού). Καθόλου όμορφη όψη των πραγμάτων από έναν παίκτη του επιπέδου του Μπενζεμά… Ζιρού

Δεν πτοήθηκε ο Ζιρού

Η τοποθέτηση του Μπενζεμά βρήκε την απάντησή της επτά μήνες αργότερα. Ο 34χρονος επιθετικός για πρώτη φορά πήρε θέση δημόσια για την ατάκα που είχε προκαλέσει σάλο. Ο φορ της Τσέλσι παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό Telefoot.

Φυσικά, δεν μπορούσε να μείνει ανοικτό το ζήτημα που απασχόλησε τον ίδιο και τον Καρίμ Μπενζεμά. «Με έκανε να γελάσω όταν το έμαθα! Δεν του κρατάω κακία, ίσα – ίσα νομίζω ότι μαζί σε μια ομάδα θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα στην επίθεση, όμως δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί δεν θα συμβεί.», ανέφερε με χαρακτηριστική ανωτερότητα ο Ζιρού.

Μην ξεχνάμε πως σε ό,τι έχει να κάνει με την προσφορά των δυο επιθετικών στην Εθνική Γαλλίας, υπάρχουν διαφορές. Αρχικά, ο Μπενζεμά έχει να αγωνιστεί με τους «τρικολόρ» εδώ και πέντε χρόνια. Στις 10 Αυγούστου του 2015 σε φιλικό με την Αρμενία (4-0) που σκόραρε δυο φορές, καταγράφηκε η τελευταία συμμετοχή του με το εθνόσημο.

Επιπλέον, ο Ζιρού ήταν αυτός που πανηγύρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία. Τα ερωτικά τερτίπια του Μπενζεμά προ πενταετίας και η γενικότερη συμπεριφορά του, δεν τον άφησαν να βρει θέση στο γαλλικό ρόστερ. Αν και άνετα θα ήταν ο βασικός επιθετικός της Γαλλίας.

Και τέλος, ο φορ της Τσέλσι σπάει τα ρεκόρ στο σκοράρισμα. Στην 100η του συμμετοχή με την εθνική Γαλλίας ξεπέρασε σε τέρματα τον θρυλικό Μισέλ Πλατίνι και στοχεύει πια να φτάσει τον θρυλικό Τιερί Ανρί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ