ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποχωρεί από την αποστολή της Πορτογαλίας για να απομονωθεί!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποχωρεί από την αποστολή της Πορτογαλίας για να απομονωθεί!

Όλα τα μέλη της Εθνικής Πορτογαλίας έκαναν το τεστ και ο Κριστιάνο βρέθηκε θετικός στον SARS CoV-2. O CR7 ήταν ο μοναδικός που βρέθηκε θετικός. Και πλέον αποχωρεί άμεσα από την υπόλοιπη αποστολή, για να μπει άμεσα σε καραντίνα! Σε αυτο-απομόνωση δηλαδή.

Εξυπακούεται πως ο άσος της Γιουβέντους δεν θα αγωνιστεί απόψε, βράδυ Τρίτης (13/10) κόντρα στη Σουηδία, για την 4η αγωνιστική του Nations League. Όλα τα υπόλοιπα τεστ κορωνοϊού βγήκαν αρνητικά, με τους παίκτες να τίθενται στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το αποψινό ματς. Όλοι, εκτός από τον Ρονάλντο.

Η πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιβεβαίωσε την είδηση και ανέφερε πως ο Ρονάλντο έχει τεθεί σε καραντίνα. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης είναι καλά στην υγεία του, καθώς δεν έχει παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα. As Cristiano Ronaldo turns 35, here's a look at all possible records he can  break this year

Η ιστορία του Γιουβέντους-Νάπολι και το σπάσιμο καραντίνας από τον Κριστιάνο για την Εθνική

Το παιχνίδι Γιουβέντους-Νάπολι, που ήταν να γίνει πριν λίγες μέρες, κατακυρώθηκε με 3-0 άνευ αγώνος υπέρ της Γιούβε. Η αποστολή της Νάπολι δεν ταξίδεψε στο Τορίνο. Έτσι οι τρεις βαθμοί πάνε στους γηπεδούχους. Μάλιστα η Γιουβέντους και οι διαιτητές βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο αλλά η Νάπολι απουσίασε. Άρα χάνει το ματς στα χαρτιά

Στους Ναπολιτάνους βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό οι Ζιελίνσκι και Ελμάς και σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της πόλης όλη η ομάδα πρέπει να μείνει σε καραντίνα.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, έστειλε επιστολή στη Λίγκα, στη Γιουβέντους, στην ομοσπονδία και στον αθλητικό δικαστή, μέσω της οποίας ζήτησε την αναβολή του αγώνα για λόγους ανωτέρας βίας, αλλά η απάντηση ήταν ότι το ματς ορίζεται κανονικά.

Στη Γιουβέντους όμως, μετά από λίγο, βρέθηκαν μετά από ελέγχους δύο κρούσματα κορωνοϊού. Μετά από αυτήν την εξέλιξη η απόφαση ήταν ξεκάθαρη. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και όλοι όσοι ήταν στην αποστολή θα έπρεπε να παραμείνουν στο ξενοδοχείο. Να μείνουν στο ξενοδοχείο και να κάνουν καραντίνα. Αυτό και έγινε. Όχι όμως για όλους! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ακόμα έξι ποδοσφαιριστές έφυγαν από το ξενοδοχείο. Αφού βγήκαν αρνητικοί σε τεστ κορωνοϊού, αρνήθηκαν να μείνουν στο ξενοδοχείο και πήγαν σπίτιου τους. Εκτός από τον Κριστιάνο, δεν έμειναν στο ξενοδοχείο «J» και οι Πάουλο Ντιμπάλα, Χουάν Κουαδράδο, Ντανίλο, Ροντρίγκο Μπετανκούρ, Μερίχ Ντεμιράλ και Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Με τον Κριστιάνο, μάλιστα, μία μέρα μετά τον αγώνα με τη Νάπολι (που δεν έγινε ποτέ) να παίρνει το αεροπλάνο για να ενσωματωθεί με την Εθνική Πορτογαλίας. Αυτό έγινε στις 5 Οκτωβρίου. Και 8 ημέρες αργότερα, ο 35χρονος σταρ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Κριστιάνο κατηγορήθηκε τότε για ανεύθυνη συμπεριφορά σε σχέση με τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό.

Τώρα, θα ακούσει πολλά περισσότερα…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ