ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Απάντηση Μαγκουάιρ σε Κιν: «Υπάρχουν ηγέτες στη Γιουνάιτεντ»!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ απάντησε στον Ρόι Κιν για τις δηλώσεις περί έλλειψης ηγετών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως έχει γύρω του μεγάλες προσωπικότητες.

Απάντηση Μαγκουάιρ σε Κιν: «Υπάρχουν ηγέτες στη Γιουνάιτεντ»!

Ο Ρόι Κιν είπε… καυτές ατάκες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ατάκες που συζητιούνται αρκετά. Και θα μείνουν πολύ καιρό ακόμα στο προσκήνιο. Με τον Χάρι Μαγκουάιρ όμως να μην αφήνει ασχολίαστο ό,τι ειπώθηκε.

Σύμφωνα με τον πρώην άσο των «κόκκινων διαβόλων», μίλησε για τη σημερινή κατάσταση της Γιουνάιτεντ. Με την κριτική του να είναι ιδιαιτέρως σκληρή για τους παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Πιο συγκεκριμένα είπε πως με αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βοηθήσει ο… Θεός τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διότι δεν υπάρχει κάποιος ηγέτης. Και ότι η απόσταση από Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι αυξάνεται.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Ρόι Κιν:

«Ο Σόλσκιερ είναι ο προπονητής και πρέπει να βασίζεται σε παίκτες που είναι στο γήπεδο. Θα εμπιστευτεί αυτούς τους παίκτες; Ο Θεός να μας βοηθήσει! Εγώ δεν βλέπω παίκτες πεινασμένους. Δεν βλέπω να έχει αυτή η ομάδα ηγέτες από τόσους έμπειρους παίκτες. Όλοι συμπαθούμε τον Όλε, αλλά η πίεση αυξάνεται. Ποτέ δεν πίστευα πως θα πλησιάσουμε στη Λίβερπουλ ή τη Σίτι, αλλά βλέπω ότι η ομάδα όλο και απομακρύνεται. Ανησυχώ για τη Γιουνάιτεντ». Roy Keane 'not convinced' with Man Utd defenders including £85m Harry  Maguire as he urges handful of big-name transfers – The Irish Sun

Η απάντηση του Μαγκουάιρ όμως ήρθε άμεσα

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βέβαια, έχει διαφορετική άποψη. Καθώς διαφωνεί με τον Ρόι Κιν. Με τον Άγγλο στόπερ να αναφέρει πως υπάρχουν πολλοί ηγέτες στην ομάδα και μεγάλες προσωπικότητες.

«Μπορώ να πω σίγουρα ότι υπάρχουν πολλοί ηγέτες σε αυτήν την ομάδα, είμαι ο αρχηγός, έχω μεγάλες προσωπικότητες γύρω μου, οπότε όχι, υπάρχουν πολλοί ηγέτες στην ομάδα. Παραμένουμε θετικοί παρά την ήττα», ήταν τα λόγια του Μαγκουάιρ.

Κιν και Φέρντιναντ στο ίδιο… μήκος κύματος

Ο Φέρντιναντ θεωρεί πως όταν είσαι ηγέτης σε αυτή την ομάδα, πρέπει να έχεις διαρκώς στην…τσίτα τους συμπαίκτες σου. Ο Μαγκουάιρ λοιπόν φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτές τις μεταπτώσεις, αφού δεν μπορεί να δώσει το απαραίτητο κίνητρο στους υπόλοιπους.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Τα πήγε εξαιρετικά μεσοβδόμαδα κόντρα στη Λειψία, όμως μήπως υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους; Είδα τον Μαγκουάιρ να λέει ότι ίσως χαλάρωσαν μετά το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όμως, αυτός είναι που πρέπει να το απαγορεύει αυτό. Είναι ο αρχηγός. Θα έπρεπε να είναι ο παίκτης που μπαίνει στα αποδυτήρια και να λέει στους συμπαίκτες του ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει. Όμως είναι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ