ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τον Αμορίμ!
Μπαρτσελόνα: Έκανε αμάν για τον διάττοντα αστέρα της και τώρα θέλει να τον ξαποστείλει!
Στατιστικά που «βουλώνουν» στόματα – Κουμάντο στα ημιτελικά κάνει η Ρεάλ και ο Κριστιάνο (pic)
Λέστερ: Οι… Πρωταθλητές επέστρεψαν στην Premier League!
Αρτέτα, σου έκαναν την χάρη – Νέο συμβόλαιο στο «μυαλό» της Άρσεναλ!
Τους πόρωσε ο Αντσελότι – Η ατάκα… φωτιά πριν την «μάχη» με την Μπάγερν!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Η νέα εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση! (pic)
Μπάγερν: Ηχηρή απουσία ενόψει Ρεάλ – Θα κάνει πάρτι ο… Βινίσιους!
Η Λίβερπουλ θέλει το «μυαλό» της Ίντερ!
Ρούντιγκερ: «Τα.. έκανα πάνω μου μέχρι τα 15! Όλα τα έριχνα στο κρεβάτι»
Εντολή της Γιουνάιτεντ – «Μόνο αυτοί οι τρεις ΔΕΝ είναι προς πώληση»
Η Γιουβέντους βρήκε τον αντι-Ραμπιότ στην Παρί Σεν Ζερμέν!
Ο Ζιντάν μίλησε: «Ρεάλ VS Μπάγερν και το φαβορί είναι…»
Bundesliga: «Για αυτό η Ντόρτμουντ θα κερδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν»!
Τσέλσι: «Τελειώνει» τον Ποτσετίνο – Σε συζητήσεις με τον πρώτο της στόχο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Ζότα βασικός και όχι Φιρμίνο κόντρα στη Σίτι»

Ένα είναι το ερώτημα που ταλανίζει τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα στο Νησί. Φιρμίνο ή Ζότα θα βρεθούν στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ κόντρα στη Σίτι;

«Ζότα βασικός και όχι Φιρμίνο κόντρα στη Σίτι»

Οι οργιώδεις εμφανίσεις του Ντιόγκο Ζότα με τη φανέλα της Λίβερπουλ είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στο Νησί. Ο Πορτογάλος χθες βράδυ έκανε τους φίλους των «Κόκκινων» να παραμιλάνε καταγράφοντας το πρώτο του χατ τρικ σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Αταλάντα επικρατώντας των Ιταλών με 5-0. Ο Ντιόγκο Ζότα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, με τον ταλαντούχο επιθετικό να σκοράρει τα τρία από τα πέντε τέρματα της ομάδας του. Οι εμφανίσεις του τον τελευταίο μήνα είναι άκρως εντυπωσιακές. Ο Πορτογάλος δείχνει πανέτοιμος να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας και να εκθρονίσει έναν εκ των Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο.

Ο τελευταίος δείχνει να φλερτάρει περισσότερο για αυτή την αλλαγή, με τον Βραζιλιάνο να μην βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι. Ο Γιούργκεν Κλοπ βλέποντας τα τρομερά στατιστικά του Ζότα μπαίνει σε σκέψεις ενόψει του προσεχούς μεγάλου ντέρμπι. Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Κυριακή τη Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Ντιόγκο Ζότα

Φλερτάρει  με φανέλα βασικού στο ντέρμπι ο Ζότα

Ο Γερμανός τεχνικός δέχεται ασφυκτική πίεση τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από αρκετές προσωπικότητες να αλλάξει τις σκέψεις του. Ο Ντιόγκο Ζότα φλερτάρει περισσότερο από ποτέ στο να βρεθεί στο βασικό σχήμα και να αντικαταστήσει τον Φιρμίνο. Αυτή τη στιγμή η επιλογή αυτή φαντάζει ως η πιο ορθολογική.

Ο Ζότα βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα σκοράροντας ασταμάτητα σε κάθε του ευκαιρία. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός έχει βρει δίχτυα και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Λίβερπουλ ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Όλοι και περισσότεροι είναι αυτοί που θέλουν τον Ζότα βασικό στο πλάι τον Μανέ και Σαλάχ. Η χημεία τους στο χθεσινό παιχνίδι στην Ιταλία ήταν εκπληκτική, με την τριάδα να κομματιάζει την άμυνα του Γκασμπερίνι.

Η Λίβερπουλ θέλει όσο τίποτα το προσεχές ντέρμπι. Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Κλοπ αφήνει ακόμη πιο πίσω τη Σίτι, την ομάδα που όπως αναμένεται να παλέψει μαζί της για ακόμη έναν τίτλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ