ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Πάει για ευχέλαιο ο Κλοπ – Νοκ άουτ (και) ο Χέντερσον!

Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Γιούργκεν Κλοπ που βλέπει τον ένα παίκτη του μετά τον άλλον να τραυματίζονται και να είναι θετικοί στον κορωνοϊό!

Πάει για ευχέλαιο ο Κλοπ – Νοκ άουτ (και) ο Χέντερσον!

Την Κυριακή στις 21:15 η Λίβερπουλ θα υποδεχτεί τη Λέστερ στο Άνφιλντ. Σε ένα ματς κομβικό για τη συνέχεια και για τις δυο ομάδες. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας θέλει να κρατήσει το απόρθητο στην έδρα της, ενώ οι φιλοξενούμενοι να κάνουν ζημιά στην αντίπαλό τους. Με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει έντονες ανησυχίες…

Ο Γερμανός προπονητής βλέπει τον έναν παίκτη του μετά τον άλλον να τίθεται νοκ άουτ. Είτε από τον κορωνοϊό είτε λόγω τραυματισμών. Ήδη φέτος έχει χάσει αρκετούς παίκτες με αποκορύφωμα τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Η ποδοσφαιρική εβδομάδα των εθνικών ομάδων, επηρέασε σημαντικά την Λίβερπουλ. Καθώς τραυματίσθηκαν ο Τζό Γκόμεζ, ο Τζόρνταν Χέντερσον και ο Αντριου Ρόμπερτσον, ενώ ο Μοχάμεντ Σαλάχ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τελευταία απώλεια για τον έμπειρο κόουτς ήταν ο αρχηγός του. Ο Χέντερσον δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του, μιας και υπέστη τραυματισμό στο ματς με την Ισλανδία.

Δηλώσεις με… ύφος από τον Κλοπ

Ο Κλοπ σχολίασε με έντονο ύφος, μιλώντας στην «Daily Mail» τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα του: «Δεν αφορά εμένα ή την Λίβερπουλ. Πρόκειται για την υγεία των παικτών. Δεν είμαι… φίλος των διεθνών διαλειμμάτων.

Για εμάς, δεν ήταν μια καλή διακοπή. Έχουμε χάσει παίκτες. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε. Δεν είναι δικαιολογία. Είναι απλώς μια εξήγηση.. Διανύουμε μια σεζόν που έχει μειωθεί κατά τέσσερις εβδομάδες, αλλά διατηρεί τον ίδιο αριθμό αγώνων. Κλοπ

Φαίνεται ότι ολόκληρος ο κόσμος έχει αλλάξει, αλλά τα δύο πράγματα που δεν έχουν αλλάξει είναι το πρόγραμμα της Premier League και οι τρεις αλλαγές κατά την διάρκεια των αγώνων.  Πριν από την έναρξη της σεζόν, ορισμένοι πίστευαν ότι θα ήταν πλεονέκτημα να επιμείνουμε στον κανόνα των πέντε αλλαγών. Αλλά το ερώτημα δεν ήταν ποτέ, ποιος θα έχει πλεονέκτημα.

Όλες οι άλλες χώρες το έχουν κάνει. Οπως η  Ιταλία, όπου η Γιουβέντους και η  Ίντερ, έχουν τις μεγαλύτερες ομάδες, αλλά οι άλλοι σύλλογοι είπαν επίσης ότι χρειάζονται τις πέντε αλλαγές. Για ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League και στο Europa League, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος, μοιάζουν με τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ