ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

O αρχηγός της Ντόρτμουντ είναι εδώ και την σώζει! (vid)

Χάρη στο γκολ του αρχηγού της, Μάρκο Ρόις, η Μπορούσια Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Βέρντερ.

O αρχηγός της Ντόρτμουντ είναι εδώ και την σώζει! (vid)

Πριν από μερικές ημέρες η Μπορούσια Ντόρτμουντ γνώρισε μία από τις πιο βαριές ήττες των τελευταίων ετών. Και μάλιστα στην έδρα της. Έχασε από την Στουτγκάρδη με σκορ 5-1. Ένα αποτέλεσμα που έφερε το… τέλος στον Λουσιάν Φαβρ.

Το βράδυ της Τρίτης (15/12) οι Βεστφαλοί επέστρεψαν στις νίκες. Επιβλήθηκαν με σκορ 2-1 επί της Βέρντερ Βρέμης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος σημείωσε το νικητήριο τέρμα με τον Έντιν Τέρζιτς να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο τη θητεία του ως πρώτος προπονητής στους “κιτρινόμαυρους”.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Είθισται η αλλαγή προπονητή να φέρνει άλλη ψυχολογία στους παίκτες. Αυτό το “ηλεκτροσόκ” φαίνεται πως έπιασε κατευθείαν. Τα αμυντικά προβλήματα ήταν και παραμένουν πολύ μεγάλα για τη γερμανική ομάδα. Ωστόσο, το “διπλό” στη Βρέμη ήρθε και ήταν πολύ σημαντικό.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έδειχναν τις.., άγριες διαθέσεις τους. Μάλιστα, πήραν το προβάδισμα με τον Ραφαέλ Γκερέιρο στο 12′. Ένα τέρμα που τους ώθησε να συνεχίσουν να πιέζουν για να πετύχουν ακόμη περισσότερα τέρματα.

Ωστόσο, η Βέρντερ δεν είχε σκοπό να βάλει εύκολα στους Βεστφαλούς. Έτσι, δεν πέρασε πολλή ώρα, ώστε η ομάδα της Βρέμης να κάνει το 1-1 με τον Μόουγαλντ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός έπεσε κατά πολύ μιας και υπήρχαν πολλά λάθη που γίνονταν. Ειδικά στο χώρο του κέντρου.

Παρόλα αυτά ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος είναι ο αρχηγός της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια έπρεπε να βγει μπροστά και το έκανε. Χάρη σε δικό του γκολ στο 78′ μετά από χαμένο πέναλτι “έγραψε” το 2-1 που έμελλε να μείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Μία νίκη που φέρνει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην τέταρτη θέση με έναν αγώνα παραπάνω σε σχέση με τις άλλες τρεις ομάδες που είναι πιο πάνω από εκεί στον βαθμολογικό πίνακα της Μπουντεσλίγκα. Για να δούμε αν ο Έντιν Τέρζιτς μπορεί να συνεχίσει έτσι ή όχι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ