ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι δίνει αστείο ποσό για τον Μενιάν και προκαλεί τη Μίλαν
Είναι… γλυκιά η Μπαρτσελόνα: «Μπλαουγκράνα» ο Γκαρσία
Η πιο ιστορική μεταγραφή της Μπαρτσελόνα – Σαν σήμερα είπε το «ναι» ο GOAT, Μαραντόνα (vid)
Απέτυχε στη Λίβερπουλ, τον πιστεύει η Μίλαν
Η Γιουνάιτεντ δίνει μυθικό ποσό για τον «Μπολτ» της Premier League
«Βρυχάται» η Μάντσεστερ Σίτι: Κλείνει τον Τσερκί της Λιόν
Αλέσια Ελεφάντε: Το στήριγμα του Ντοναρούμα μακριά από τα γκολπόστ (pics)
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σφήνα στα μεταγραφικά σχέδια της Παρί!
H πρώτη σούπερ μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι είναι γεγονός
Αυτός είναι ο Λαμίν Γιαμάλ: «Άξια νικήτρια η Παρί, κορυφαίος ο Ντεμπελέ»
Μπαρτσελόνα: Νέοι μπελάδες, στον αέρα η συμμετοχή στο Champions League
Το αφήγημα της Παρί και η κατάκτηση του Champions League
Μέσω Ρεάλ Μαδρίτης ο αντί-Βιρτς στη Μπάγερ Λεβερκούζεν
H δελεαστική πρόταση της Μίλαν στον Λούκα Μόντριτς
Λίβερπουλ: Δεν πρόκειται να χαλάσει του Βιρτς – Προβάρει τα «κόκκινα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λίβερπουλ

Ρόμπερτσον: “Ήμασταν χαλαροί, καλά να πάθουμε”!

Ο Άντι Ρόμπερτσον δεν μπορούσε να κρύψει τον προβληματισμό του μετά την απρόσμενη γκέλα της Λίβερπουλ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ

Ρόμπερτσον: “Ήμασταν χαλαροί, καλά να πάθουμε”!

Ο Άντι Ρόμπερτσον ήταν πολύ απογοητευμένος μετά το παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Ο αριστερός οπισθοφύλακας των “κόκκινων” τα έβαλε με την ομάδα του, αναγνωρίζοντας πως δεν είχε την απόδοση που έπρεπε για να πάρει το τρίποντο.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν ένα μίνι κάζο για την ομάδα του Κλοπ, αφού η Γουέστ Μπρομ είναι από τις πλέον αδύναμες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ρόμπερτσον το γνωρίζει πολύ καλά και για αυτό δεν μπορούσε να… χωνέψει αυτό που συνέβη στο Άνφιλντ.

“Όταν είσαι χαλαρός, τότε παίρνεις αυτό που αξίζεις. Όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα του Αλαρντάις, ξέρεις ακριβώς τι θα αντιμετωπίσεις. Έναν αντίπαλο που θα μένει στο παιχνίδι και θα περιμένει την ευκαιρία της να χτυπήσει.

Ρόμπερτσον

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο χαλαρώσαμε. Δεν γίνεται να έχουμε αυτή την εικόνα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Γουέστ Μπρομ. Θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα και 4-0 στο πρώτο ημίχρονο. Όμως, στο δεύτερο δεν κάναμε τίποτα.

Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι. Ωστόσο, θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το ματς”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Σκοτσέζος αμυντικός.

Στις 30 Δεκεμβρίου ταξιδεύει στο Νιούκαστλ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Μετά το κακό αποτέλεσμα με τη Γουέστ Μπρομ, οι “κόκκινοι” δεν έχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες και στοχεύουν στη νίκη για να βρουν το νέο έτος στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ