ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν ψέκασε, σκούπισε και… τέλειωσε την Σάλκε!

Η Μπάγερν Μονάχου είχε άλλη μια... μέρα στη δουλειά, κέρδισε χαλαρά με 4-0 τη Σάλκε και άνοιξε τη διαφορά στο +7 από τους διώκτες της στην κορυφή.

Η Μπάγερν ψέκασε, σκούπισε και… τέλειωσε την Σάλκε!

Χωρίς να… ζοριστεί ιδιαίτερα, η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από την έδρα της Σάλκε (4-0) και ξέφυγε στο +7 από τους διώκτες της στην Bundesliga. Ο Μίλερ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με το 8ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε κι άλλο ένα γκολ αργότερα στο ματς, για να αναλάβει μετά ο συνήθης ύποπτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και βρήκε δίχτυα για 8ο σερί παιχνίδι εκτός έδρας στην Bundesliga. Έτσι, έκανε δικό του ένα ακόμα ρεκόρ. Μάλιστα, οι «Βασιλκοί Μπλε» αποτελούν τους καλύτερους… πελάτες του, αφού σκόραρε εναντίον τους για 11ο σερί ματς. Ο Αλάμπα με μακρινό σουτ και λάθος εκτίμηση του Φέρμαν διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Από την άλλη, η Σάλκε έμεινε στο -8 από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, με την κλεψύδρα της να αδειάζει.

Ο Μίλερ έδιωξε το… άγχος

Η Μπάγερν ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε για πρώτη φορά στο 7′. Ο Κίμιχ έβγαλε έξυπνή σέντρα, με τον Λεβαντόφσκι να παίρνει την κεφαλιά από καλή θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η Σάλκε απάντησε στις ευκαιρίες στο αμέσως επόμενο λεπτά. Ο Ραχμάν βρήκε με όμορφη σέντρα τον Σερντάρ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Νόιερ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 1-0 στο 11′. Μετά από σέντρα του Οστσίπκα, ο Ουτ νίκησε τους πάντες στον αέρα, αλλά ο Νόιερ έδιωξε την κεφαλιά του με το πόδι.

Στο 23′ οι Βαυαροί απείλησαν ξανά. Ο Φέρμαν απέκρουσε το φάουλ του Λεβαντόφσκι από το ύψος της περιοχής και στη συνέχεια της φάσης έδιωξε με τα πόδια και το σουτ του Γκνάμπρι. Μάλιστα, ο Γερμανός εξτρέμ είχε μια ακόμα ευκαιρία να σκοράρει δύο λεπτά αργότερα, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και στο 30′ ο Νόιερ απέκρουσε την κεφαλιά του Κάμπακ.

Κι αφού η Σάλκε δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες της, η Μπάγερν την τιμώρησε στο 34′. Εκπληκτική σέντρα του Κίμιχ στον Μίλερ, που με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Βαυαρούς! Το ματς είχε τον ίδιο γρήγορο ρυθμό, με τον Μπέκερ να βάζει τελευταία στιγμή την κόντρα στον Κίμιχ, που ετοιμαζόταν να σκοράρει από κοντά στο 45′. Τελικά, το 1-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους, με την Μπάγερν να κρατάει άνετα το προβάδισμα. Μπάγερν Μονάχου

«Καθάρισε» το τρίποντο ο Λεβαν…γκολσκι

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο μέρος. Στο 48′ ο Γκνάμπρι ελίχθηκε και σούταρε μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η Σάλκε είχε τη στιγμή της τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Νάσταζιτς νίκησε τους πάντες στον αέρα, αλλά η κεφαλιά πέρασε άουτ. Εντέλει, όμως, η Μπάγερν «κλείδωσε» την παρτίδα στο 54′. Ο Κίμιχ έκανε την μακρινή μπαλιά, ο Λεβαντόφσκι κατέβασε εξαιρετικά, κρατήθηκε όρθιος και πλάσαρε τον Φέρμαν για το 2-0!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν και στο 63′ η κεφαλιά του Κάμπακ πέρασε άουτ. Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρκετά από αυτό το σημείο και μετά. Η Μπάγερν Μονάχου κρατούσε άνετα το υπέρ της 2-0. Από την άλλη, η Σάλε προσπαθούσε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις για την εστία του Νόιερ. Κάτι το οποίο πέτυχε στο 75′, αλλά το δυνατό σουτ του Ουτ πέρασε λίγο άουτ. Έξι λεπτά αργότερα η Μπάγερν έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ, αλλά ο Φέρμαν απέκρουσε την προσπάθεια του Γκορέτσκα από κοντά.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας αντέδρασε σωστά και στο σουτ του Μουσιάλα μέσα από την περιοχή στο 85′. Ωστόσο, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα τρία λεπτά αργότερα. Ο Κίμιχ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μίλερ σηκώθηκε ψηλότερα από όλους για να κάνει το 3-0! Μάλιστα, η ομάδα του Χάνσι Φλικ βρήκε και τέταρτο γκολ στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Αλάμπα δοκίμασε το πόδι του από μακριά, ο Φέρμαν δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το τελικό 4-0!

Έτσι, η Μπάγερν Μονάχου έφτασε σε μια άνετη νίκη στην έδρα της Σάλκε. Με το τρίποντο αυτό οι Βαυαροί έφτασαν τους 42 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές. Έτσι, ανέβασαν τη διαφορά τους στους επτά βαθμούς από τη δεύτερη Λειψία. Από την άλλη, οι «Βασιλικοί Μπλε» έμειναν στους 7 βαθμούς και τον πάτο της βαθμολογίας μετά από 18 αγωνιστικές και πλέον η κλεψύδρα τους αδειάζει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σάλκε (Κρίστιαν Γκρος): Φέρμαν, Μπέκερ, Κάμπακ, Νάσταζιτς, Οστσίπκα, Σταμπουλί, Σερντάρ, Ραμάν, Ουτ, Χαρίτ (72′ Σεπφ), Χόουπ (72′ Μπουτζελάμπ).

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Ζίλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις (68′ Ερνάντεζ), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ (64′ Μουσιάλα), Μίλερ, Γκνάμπρι (64′ Κομάν), Λεβαντόφσκι (80′ Τσούπο-Μοτίνγκ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ