ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λίβερπουλ

Φαν Ντάικ και Γκόμεζ το “λιώνουν” στο γυμναστήριο (pics)

Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τζο Γκόμεζ κάνουν από κοινού την αποθεραπεία από τους σοβαρούς τραυματισμούς τους περνώντας χρόνο στο γυμναστήριο.

Φαν Ντάικ και Γκόμεζ το “λιώνουν” στο γυμναστήριο (pics)

Οι μεγάλοι άτυχοι της φετινής σεζόν για τη Λίβερπουλ είναι οι 2 βασικοί της κεντρικοί αμυντικοί. Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τζο Γκόμεζ τέθηκαν από νωρίς στη σεζόν στα πιτς με σοβαρότατους τραυματισμούς. Ο μεν Ολλανδός υπέστη ρήξη χιαστών μετά από χτύπημα του Τζόρνταν Πίκφορντ στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ. Ο δε Άγγλος τραυμάτισε σοβαρά του γόνατό του.

Ας σημιεωθεί ότι ο Ολλανδός επέστρεψε στο Μερσεϊσάιντ μετά από μερικούς μήνες αποκατάστασης στο Ντουμπάι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, πάντως, αρνήθηκε να προσφέρει ελπίδα αναφορικά με την επιστροφή των 2 παικτών στη δράση αυτή τη σεζόν. Συγκεκριμένα παραδέχτηκε ότι θα εκπλαγεί αν κάποιος παίκτης ήταν διαθέσιμος για επιλογή πριν το τέλος της σεζόν.

«Μαζί – δυνατότεροι»

Οι 2 παίκτες, πάντως, αναρρώνουν και εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει να γυμνάζονται με σκοπό την ενδυνάμωσή του γονάτου τους. Όπως και στο γήπεδο, έτσι και στο γυμναστήριο περνάνε χρόνο μαζί.

Έτσι, με πρόσφατη άναρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter, ο Φαν Ντάικ μοιράστηκε με τον κόσμο φωτογραφίες του ίδιου με τον Άγγλο από το χώρο προπόνησής τους.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε το εξής: «Μαζί – δυνατότεροι”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ