ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Επίσημο: Η Γιουβέντους αγόρασε τον ΜακΚένι (pic)

Η Γιουβέντους προχώρησε στην επίσημη αγορά του Γουέστον ΜακΚένι από την Σάλκε, με τον Αμερικανό να πείθει τους πάντες κατά τον δανεισμό του.

Επίσημο: Η Γιουβέντους αγόρασε τον ΜακΚένι (pic)

Το καλοκαίρι έφερε έναν «αέρα» αλλαγής στη Γιουβέντους. Ο Αντρέα Πίρλο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Μαουρίτσιο Σάρι. Ο παλαίμαχος θρύλος τοι ιταλικού ποδοσφαίρου κάθισε για πρώτη φορά στη ζωή του σε πάγκο ομάδας. Έκανε τις δικές του επιλογές για την ενίσχυση της «Γηραιάς Κυρίας», θέλοντας να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο. Μια από τις επιλογές του που πέρασε στα «ψιλά» στην αρχή ήταν του Γουέστον ΜακΚένι. Ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Σάλκε.

Ο Πίρλο είχε παρακολουθήσει αρκετά τον 22χρονο μέσο στη Γερμανία και είχε εντυπωσιαστεί με τις δυνατότητες του. Γι’ αυτό, άλλωστε, και αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του για τη μεσαία γραμμή. Και μέχρι στιγμής ο ΜακΚένι τον έχει δικαιώσει απόλυτα. Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές, παρά τα γενικότερα σκαμπανεβάσματα της Γιουβέντους. Γι’ αυτό και η «Γηραιά Κυρία» αποφάσισε να κάνει μόνιμη την παραμονή του Αμερικανού μέσου στο Τορίνο. Όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα, από μεριάς της ενεργοποίησε την οψιόν του νεαρού ποδοσφαιριστή και πλέον ανήκει εξ ολοκλήρου στο δυναμικό της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Γιουβέντους δεν… ξοδεύτηκε για τον ΜακΚένι

Η Γιουβέντους έβγαλε από τα ταμεία της 18.5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα πληρωθούν σε τρεις δόσεις. Παράλληλα, το ποσό αυτό μπορεί να αυξηθεί κατά 6.5 εκατομμύρια ευρώ, με κάποια μπόνους. Ο ΜακΚένι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2025, δείγμα του πόσο πιστεύουν σε αυτόν στις τάξεις της ιταλικής ομάδας. Εξάλλου, ο Αμερικανός μέσος τους έχει βγάλει «ασπροπρόσωπους», μετρώντας 4 γκολ και 2 ασίστ σε 31 συμμετοχές σε όλη τη σεζόν.

Βέβαια, οι εμφανίσεις του έχουν συνδυαστεί μέχρι στιγμής μόνο με την κατάκτηση του ιταλικού Σούπερ Καπ. Σαφέστατα και ο ίδιος θα ήθελε να γεμίσει ακόμα περισσότερο το παλμαρέ του. Εξάλλου, η Γιουβέντους δε δείχνει να τα παρατάει για το πρωτάθλημα, κάτι που δήλωσε και ο Αντρέα Πίρλο με δηλώσεις του πριν λίγες ημέρες. Παράλληλα, η «Γηραιά Κυρία» βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα, ενώ στο Champions League εκκρεμεί η ρεβάνς της ήττας της με 2-1 από την Πόρτο, για να δει αν θα συνεχίσει στη διοργάνωση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ