ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Το «διαμάντι» της Σάλκε έχει… γυαλίσει στη Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ παρακολουθεί την πολύ καλή σεζόν του Μάθιου Χόουπ, που αποτελεί μια όαση στην κάκιστη φέτος Σάλκε και φέρεται να κινείται για την απόκτηση του.

Το «διαμάντι» της Σάλκε έχει… γυαλίσει στη Λίβερπουλ!

Η φετινή σεζόν στην Premier League για τη Λίβερπουλ τείνει να εξελιχθεί σ’ έναν πολύ μεγάλο εφιάλτη. Η ομάδα που πέρσι σάρωσε τα πάντα στο διάβα της, το τελευταίο διάστημα παραπατάει. Με τη νίκη απέναντι στη Γουλβς κατάφερε να «μαζέψει» λίγο την κατάσταση. Ωστόσο, η εικόνα της εδώ και μήνες δεν είναι εικόνα πρωταθλήτριας, που ήθελε να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Οι έξι συνεχόμενες ήττες στο «Άνφιλντ» αποδεικνύουν και του λόγου το αληθές. Πλέον οι «κόκκινοι» δεν κοιτάζουν τον τίτλο, αλλά να καταφέρουν να βρεθούν έστω στην τετράδα. Η Τσέλσι που είναι 4η τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στο +5 από την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ που κυνηγάει.

Όπως και να έχει, στη Λίβερπουλ θέλουν να αφήσουν πίσω αυτή τη σεζόν. Μια χρονιά που αν δεν έρθει μια κατάκτηση του Champions League, ένα άκρως δύσκολο εγχείρημα, θα κριθεί ως αποτυχημένη. Ο Γιούργκεν Κλοπ θα κληθεί να δυναμώσει την ομάδα τη νέα σεζόν. Να την επαναφέρει στα προηγούμενα στάνταρ της. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα χρειαστούν αλλαγές. Τόσο αποχωρήσεις, όσο και αφίξεις στην αγγλική ομάδα. Ο παίκτης που έχει πάρει τα… μυαλά του Γερμανού τεχνικού, σύμφωνα με το «Teamtalk», είναι ο Μάθιου Χόουπ της Σάλκε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Χόουπ Λίβερπουλ

Προορίζεται για αντι-Οριγκί ο Χόουπ – Δε «παίζει» μόνη της η Λίβερπουλ

Ο Αμερικανός επιθετικός είναι μια πραγματική… όαση για τους «βασιλικούς μπλε». Μετράει 5 γκολ σε 15 συμμετοχές στην ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη, πλέον, η οποία όμως βαδίζει προς τον υποβιβασμό από την Bundesliga. Ουσιαστικά ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο μοναδικός διασωθέντας από το «ναυάγιο». Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Χόουπ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, η οποία θα κοιτάξει να αποκτήσει έναν επιθετικό το καλοκαίρι.

Ο Ντιβόκ Οριγκί βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, οπότε οι «κόκκινοι» σαφέστατα θα αναζητήσουν περαιτέρω ενίσχυση στην επίθεση τους. Ωστόσο, το «Teamtalk», επισημαίνει πως δεν «παίζουν» μόνοι τους για την απόκτηση του. Κι αυτό γιατί η Τότεναμ τσεκάρει την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Το μέλλον του Χάρι Κέινι στο σύλλογο δεν είναι βέβαιο, ενώ και ο Κάρλος Βινίσιους βρίσκεται στους «Spurs» ως δανεικός και κανείς δεν ξέρει αν θα αποκτηθεί. Χόουπ

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Χόουπ με τη Σάλκε λήγει το καλοκαίρι του 2023, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να φύγει. Όπως αναφέρει το «Transfermarkt», οι δύο πλευρές έχουν μια «συμφωνία κυρίων» για το ερχόμενο καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, οι «βασιλικοί μπλε» θα τον αφήσουν να αποχωρήσει από τον σύλλογο αν έρθει μια κατάλληλη πρόταση. Όπως τονίζεται, η γερμανική ομάδα μπορεί να πεισθεί με ένα ποσό από 7 μέχρι 10 εκατομμύρια ευρώ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ