ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι κάνει τα… γλυκά μάτια στον Ζακάρια

Η Σίτι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντένις Ζακάρια της Γκλάντμπαχ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

Η Σίτι κάνει τα… γλυκά μάτια στον Ζακάρια

Η Σίτι έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα και τον Ντένις Ζακάρια της Μπορούσια Μονκενγκλάντμπαχ. Δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου αναφέρουν φήμες που θέλουν τον Γκουαρντιόλα να έχει επικοινωνήσει ήδη με τον ατζέντη του παίκτη. Και φυσικά ο ίδιος ο Ζακάρια έχει ήδη πειστεί να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ εάν και εφόσον λυθεί το οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας τους.

Ο Ζακάρια κάνει την καλύτερή του χρονιά στη Γκλάντμπαχ. Ωστόσο, είναι πολλά υποσχόμενος και χαρακτηρίζεται ως… δουλευταράς, πράγμα που αρέσει πολύ στον Γκουαρντιόλα. Είναι μικρός σε ηλικία, σχετικά φτηνός και ο Ισπανός τεχνικός πιστεύει ότι μπορεί να τον μετατρέψει σε μία μηχανή που θα κυριαρχεί στο κέντρο. Η αξία του Ζακάρια έχει εκτοξευθεί στα 40 εκατομμύρια, ποσό που η Σίτι πιστεύει ότι αξίζει να επενδύσει για εκείνον.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Γκουαρδιόλα

Και ο Ινγκς στα πλάνα του Γκουαρντιόλα Σίτι

Το τέλος της συνεργασίας του Κουν Αγκουέρο με τη Μάντσεστερ Σίτι πλησιάζει. Ο Αργεντινός οδεύει ολοταχώς στο φινάλε του συμβολαίου του με την έξοδο από το Έτιχαντ να μοιάζει όλο και περισσότερο πιο βέβαιη. Ο προπονητής των «Πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα ξέρει πως η επόμενη σεζόν θα βρει την ομάδα του με νέο «9αρι».

Ο κρυφός πόθος του Ισπανού τεχνικού είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Αυτό είναι γνωστό. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχει προστεθεί και το όνομα του Ντάνι Ίνγκς στο στόχαστρο των «πολιτών». Δημοσίευμα του SkySports αποκαλύπτει ένα νέο όνομα της λίστας Γκουαρντιόλα. Αυτός δεν είναι άλλο από τον επιθετικό της Σαουθάπτον, Ντάνι Ινγκς. Η αποχώρηση του 28χρονου από τη Λίβερπουλ το 2019 τον έφερε στους «Άγιους» και από εκεί στην εκτόξευση. Κυνικός στις εκτελέσεις του ο Ινγκς τη περασμένη σεζόν έφθασε τα 22 τέρματα στο πρωτάθλημα, επίδοση που ουσιαστικά του χάρισε μια θέση και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ