ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Η Ντόρτμουντ δεν πετάει τα… δώρα! (vid)

Η Ντόρτμουντ είπε «ευχαριστώ» στις ήττες των Άιντραχτ και Βόλφσμπουργκ, νίκησε την Βέρντερ Βρέμης (4-1) με μπροστάρη τον Χάαλαντ και ελπίζει για τετράδα.

Η Ντόρτμουντ δεν πετάει τα… δώρα! (vid)

Οι ήττες των Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βόλφσμπουργκ ήταν δώρα και η Ντόρτμουντ τα πήρε. Οι Βεστφαλοί δεν άφησαν χαμένη την ευκαιρία να πλησιάσουν την τετράδα, «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες την Βέρντερ Βρέμης (4-1) κι ακόμα ελπίζουν για τετράδα, όντας πλέον στο -4. Δύο τέρματα ο Χάαλαντ, που σταμάτησε την… ξηρασία του στα γκολ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Πάγωσε» στην αρχή, το γύρισε… τσακ μπαμ η Ντόρτμουντ

Η Βέρντερ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο ματς μόλις στο 5′. Ο Μπίτενκουρτ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Χιτζ έδιωξε. Οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν χώρους συνεχώς και οκτώ λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ. Ο Έγκεσταϊν βρήκε με κάθετη τον Ρασίτσα κι εκείνος με όμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0! Στο 16′ η Ντόρτμουντ πλησίασε την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Μπραντ πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Τελικά, οι Βεστφαλοί βρήκαν αυτό που έψαχναν στο 29′. Ο Ρέινα πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και μ’ ένα σουτ-κεραυνό έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» και ισοφάρισε σε 1-1! Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έφτασαν και στην ανατροπή του σκορ. Ο Ρόις ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μόχβαλντ και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Χάαλαντ ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα και πέτυχε το 2-1, σπάζοντας την… ξηρασία του. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Νορβηγού έπειτα από επτά παιχνίδια σε Ντόρτμουντ και εθνική ομάδα.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό και στο 38′ πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς βγήκαν στην κόντρα, ο Ρόις έκανε το γύρισμα και η μπάλα μετά από κόντρες στρώθηκε τον Χάαλαντ, που σε κενή εστία έκανε το 3-1! Τρία λεπτά αργότερα χρειάστηκε η εντυπωσιακή επέμβαση του Παβλένκα σε σουτ του Μπέλιγχαμ.

Κυριαρχία χωρίς γκολ από τους Βεστφαλούς

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πάλι με την Ντόρτμουντ να έχει το πόδι στο γκάζι. Στο 55′ ο Ρόις σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Παβλένκα έδιωξε σε κόρνερ. Μόλις στο επόμενο λεπτό ο Γερμανός δοκίμασε ξανά το πόδι του, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η Βέρντερ ήταν αυτή, όμως, που πλησίασε το γκολ οκτώ λεπτά αργότερα. Έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Έγκερσταϊν σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Χιτζ.

Στο 80′ ο Χάαλαντ είχε την ευκαιρία του να πετύχει χατ τρικ, αλλά ο Παβλένκα έδιωξε το αδύναμο πλασέ του. Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πλησίασαν ξανά στο γκολ. Ο Αζάρ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Βέρντερ και σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Ρέινα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Βεστφαλοί πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Έπειτα από κόρνερ του Αζάρ, ο Χούμελς πήρε την κεφαλιά, ο Παβλένκα δεν έδιωξε καλά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 4-1!

Με τη νίκη αυτή η Ντόρτμουντ έφτασε τους 49 βαθμούς έπειτα από 29 αγωνιστικές, όντας στην 5η θέση και στο -4 από την τετράδα που οδηγεί στο Champions League, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Από την άλλη, η Βέρντερ Βρέμης έμεινε στους 30 βαθμούς μετά από 29 παιχνίδια και την 13η θέση, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Χιτζ, Μορέι (46′ Πίστσεκ), Χούμελς, Ακάντζι, Γκερέιρο, Νταχούντ (61′ Τσαν), Ρέινα, Μπέλιγχαμ, Μπραντ (74′ Αζάρ), Ρόις (88′ Ρέινιερ), Χάαλαντ (88′ Τίγκες).

Βέρντερ Βρέμης (Φλόριαν Κόχφελντ): Παβλένκα, Βελίκοβιτς, Μοϊσάντερ, Φριντλ, Γκέμπρε Σελασιέ, Έγκεσταϊν, Γκρος, Μπίτενκουρτ (33′ Σμιντ), Μόχβαλντ (59′ Σάρτζεντ), Ρασίτσα (88′ Μπομ), Οσάκο (59′ Ζέλκε).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ