ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έρχεται ξεσκαρτάρισμα στην Μπαρτσελόνα – Οι 9 που φεύγουν!

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι με σκοπό τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας και ήδη εννιά παίκτες είναι στη λίστα προς πώληση.

Έρχεται ξεσκαρτάρισμα στην Μπαρτσελόνα – Οι 9 που φεύγουν!

Σχεδόν τα πάντα στην Μπαρτσελόνα πήγαν λάθος στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Γι’ αυτό, άλλωστε, το κλείσιμο της βρίσκει τους «μπλαουγκράνα» με ένα τρόπαιο στα χέρια. Μόνο το Κύπελλο Ισπανίας θα μπει στην τροπαιοθήκη συλλόγου για φέτος, μιας και στις άλλες διοργανώσεις η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική. Στο Champions League έμεινε έξω στη φάση των «16» από την Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να την… ζορίσει.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Στο πρωτάθλημα, από την άλλη, το πάλεψε περισσότερο. Μ’ ένα τρομερό σερί μέσα στο 2021 μπήκε ξανά στο κόλπο του τίτλου. Ωστόσο, πρώτα η εντός έδρας ήττα από τη Γρανάδα κι έπειτα η ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης την έβγαλαν εκτός διεκδίκησης. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και μαθηματικά με το διπλό της Θέλτα στο «Καμπ Νου». Ο Τζουάν Λαπόρτα το βράδυ της Τρίτης (18/5) έκανε λόγο για αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την «Marca» όχι ένας, όχι δύο, αλλά συνολικά εννιά παίκτες βρίσκονται προς πώληση. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαρτσελόνα

Οι σίγουροι προς πώληση στην Μπαρτσελόνα και η περίεργη περίπτωση του Ουμτιτί

Το ισπανικό Μέσο παρουσίασε κατά σειρά τους παίκτες που είναι προς πώληση, ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται. Αρχικά είναι ο τερματοφύλακας Νέτο. Ο 31χρονος δεν έχει καταφέρει να πείσει στην Μπαρτσελόνα, έχοντας μικρό χρόνο συμμετοχής. Το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο ως το 2023 σημαίνει ότι οι Καταλανοί, πάντως, θα βγάλουν χρήματα από την αποχώρηση του. Σε μια ίδια κατάσταση είναι και ο Τζούνιορ Φίρπο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ παίζει ελάχιστα, αλλά η συμφωνία του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται το 2024.

Ειδική περίπτωση είναι ο Σάμουελ Ουμτιτί. Σαφέστατα ο Γάλλος στόπερ είναι ταλαντούχος, αλλά οι συνεχόμενο τραυματισμοί του τον έχουν αφήσει πίσω. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο ως το 2023, με απολαβές που δύσκολα θα βρει σε άλλη ομάδα. Ακόμα, πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα του, μιας και ο Λαπόρτα σκέφτεται να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία. Επόμενος στη λίστα είναι ο Ματέους Φερνάντες. Ο νεαρός Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί σε μόλις ένα ματς σε όλη τη σεζόν και αναμένεται να φύγει είτε ως δανεικός είτε μόνιμα. Ουμτιτί Μπαρτσελόνα

Οι νέοι που την κάνουν και οι… φευγάτοι όπωσδηποτε

Προς πώληση θα τεθεί και ο Κάρλες Αλενιά. Ο 23χρονος θα επιστρέψει από το δανεισμό του στη Χετάφε, με την οποία κέρδισε αρκετές εντυπώσεις. Οπότε δεν θα είναι ιδιαίτερο δύσκολο να έρθουν προτάσεις για εκείνον. Ένας ακόμη νεαρός παίκτης που θα παραχωρηθεί είναι ο Ρίκι Πουτς. Ο Ισπανός δεν μπόρεσε να κερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη του Ρόναλντ Κούμαν και περιορίστηκε σε ελάχιστες συμμετοχές. Στην Μπαρτσελόνα πάντως πιστεύουν στις δυνατότητες του και όπως τονίζεται στο δημοσίευμα σκέφτονται να τον πουλήσουν με ρήτρα επαναγοράς.

Τέλος, υπάρχουν και οι παίκτες που στις τάξεις των Καταλανών θέλουν να ξεφορτωθούν πάση θυσία. Πρώτος σε αυτή τη λίστα είναι ο Φελίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος δεν δικαιολόγησε ποτέ το υπέρογκο ποσό που δόθηκε για την απόκτηση του, με την Μπαρτσελόνα να θέλει να πάρει ένα ποσοστό από τα χρήματα αυτά πίσω. Όπως τονίζεται, η πώληση του είναι προτεραιότητα για τη διοίκηση Λαπόρτα. Κάτι που ισχύει και για τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος μέσος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κούμαν. Ωστόσο, με το συμβόλαιο του να λήγει το 2024, το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός. Τελευταίος είναι ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Ο Δανός φορ είχε αποκτηθεί ως λύση ανάγκης τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά πλέον είναι «βαρίδι» για την ομάδα. Πάντως, ο ίδιος δεν «ψήνεται» να αποχωρήσει, κάτι που αναμένεται να κάνει δύσκολο το έργο της Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ