ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Δεν… τα χρειάστηκε αυτή τη φορά η Ολλανδία (vid)

Δίχως να καρδιοχτυπήσει όπως με τους Ουκρανούς, η Ολλανδία επικράτησε με 2-0 της Αυστρίας και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Euro.

Δεν… τα χρειάστηκε αυτή τη φορά η Ολλανδία (vid)

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την Ολλανδία στο Euro 2020 και πανάξια πρόκριση στους «16». Οι παίκτες του Ντε Μπουρ έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην Αυστρία νικώντας τη με 2-0. Δεν «ίδρωσε» όπως στην πρεμιέρα με την Ουκρανία και έφτασε στους έξι βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε γείρει υπέρ των «Οράνιε» οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο δέκατο λεπτό. Ο Νταβίντ Αλάμπα έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ντάμφρις, με τον διαιτητή αφού συμβουλεύτηκε το VAR να δείχνει άσπρη βούλα. Ο Μέμφις Ντεπάι ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στο Άμστερνταμ.

Ο άσος της Λυών δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Σαν να το πήρε προσωπικά, μιας και στο 24ο λεπτό με δικό του σουτ είδε την μπάλα να κουνάει τα δίχτυα, αλλά από την εξωτερική τους πλευρά. Η φάση όμως που μας άφησε άναυδους έγινε στο τεσσαρακοστό λεπτό του ματς. Ο Ντεπάι βρέθηκε φάτσα με το τέρμα σε παράλληλη μπαλιά στην περιοχή. Αλλά, μάλλον αιφνιδιάστηκε και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ!

Πέντε λεπτά νωρίτερα είχαμε την καλύτερη φάση της Αυστρίας, με τον Χιντερέγκερ να σουτάρει από μακριά. Η μπάλα όμως πήγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ολλανδίας. Στο 41′ ο Βαϊνάλντουμ σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία, μιας και το σουτ του πήγε στην πλάτη αντιπάλου, μολονότι βρισκόταν σε πολύ πλεονεκτική θέση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ολλανδία

Ο Ντάμφρις καθάρισε για την Ολλανδία

Στο δεύτερο μέρος η Αυστρία πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κυκλοφόρησε λίγο την μπάλα στα πρώτα λεπτά στην προσπάθειά της να απειλήσει τα καρέ του Στεκέλενμπουργκ. Η Ολλανδία ωστόσο έκανε τις καίριες φάσεις. Μια που χάθηκε καταγράφηκε με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Κόρνερ ο Ντεπάι και στο… μπιλιάρδο που ακολούθησε, η μπάλα με κάποιον τρόπο δεν πήγε στο πλεκτό.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έλυσε τα πόδια τους στο 67′. Ο Μάλεν ξέφυγε μόνος του μετά από ωραία μπαλιά του Ντεπάι και έδωσε την ασίστ στον Ντάμφρις που έκανε το 2-0. Η καλύτερη στιγμή της Αυστρίας έγινε λίγα λεπτά αργότερα, με την κεφαλιά του Αλάμπα μετά από κόρνερ να κοντράρει και να ξανακαταλήγει κόρνερ. Ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε και σουτάρα στο 82′, με την μπάλα να περνά χιλιοστά έξω! Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα με τους Ολλανδούς να κάνουν το 2 στα 2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ