ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Συγκινητικό «αντίο» στον Μέσι από Πικέ και όχι μόνο (pics)

Ο Λιονέλ Μέσι εύλογα γίνεται αποδέκτης αποχαιρετισμών από πρώην πλέον συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, όπως οι Πικέ, Άλμπα και Γκριεζμάν.

Συγκινητικό «αντίο» στον Μέσι από Πικέ και όχι μόνο (pics)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Μετά από μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή στη Βαρκελώνη, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν θα φοράει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Με τους πρώην πια συμπαίκτες του να τον αποχαιρετούν μέσω social media εν μέσω συγκίνησης.

Οι Ζεράρ Πικέ, Αντουάν Γκριεζμάν και Ζόρντι Άλμπα είναι μερικοί από όσους αντέδρασαν δημόσια για την αποχώρηση του 34χρονου επιθετικού. Με τον ίδιο έως τώρα που γράφεται το κείμενο, να μην έχει αναρτήσει απολύτως τίποτα.

Τα ποστ των Πικέ, Άλμπα και Γκριεζμάν για Μέσι

Πικέ: «Τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Ούτε το Καμπ Νου, Ούτε η Βαρκελώνη ούτε τίποτα. Για μια εικοσαετία και παραπάνω ήσουν στην Μπαρτσελόνα. Δεν θα φοράς πλέον τη φανέλα της. Η αλήθεια πονάει πολλές φορές. Συναντηθήκαμε το 2000 για πρώτη φορά. Παίξαμε 13 χρόνια στην ίδια ομάδα. Αν σχεδιάζαμε τα πάντα τότε, δεν θα μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα από ότι έγιναν. Ήταν μια τρέλα!

Μόλις γύρισα στην Μπαρτσελόνα, την πρώτη μου σεζόν πήραμε τρεμπλ και έγινες ο κορυφαίος στον κόσμο. Από το Ροσάριο, άγγιξες τον ουρανό στη Ρώμη. Από εκεί ξεκίνησε ο θρύλος. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Φεύγεις τώρα, αλλά ξέρω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα γυρίσεις. Έχεις ακόμα πράγματα να κάνεις εδώ. Διασκέδασε, όπου και να πας να νικάς όπως μόνο εσύ ξέρεις. Θα μας λείψεις. Σ’ αγαπώ Λίο.»

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Γκριεζμάν: «Το μόνο που θέλω να σου πω και κάθε ποδοσφαιρόφιλος σκέφτεται είναι το εξής: Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα έκανες στην Μπαρτσελόνα. Για την πόλη, το κλαμπ. Άλλαξες τα πάντα. Είμαι σίγουρος ότι δεν είπες αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Επειδή ο δρόμος σου θα ξαναπεράσει από την ομάδα. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Εσύ μαζί με την οικογένειά σου να περάσετε ωραία όπου και να πάτε. Ελάχιστοι ξέρουν πώς είναι να είσαι ο Μέσι και ήσουν ένα παράδειγμα εδώ για μένα σε κάθε περίπτωση.»

Ζόρντι Άλμπα: «Ήταν ένα προνόμιο ότι μοιράστηκα μαζί σου εννέα σεζόν. Τι όμορφες εμπειρίες απολαύσαμε και πώς αντιμετωπίσαμε τις δύσκολες στιγμές. Ήμουν αρκετά τυχερός για να ζήσω το πρώτο σου γκολ το 2005 με την Αλμπαθέτε στο Καμπ Νου και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι μια μέρα θα μπορούμε να είμαστε μαζί και να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον. Θα μου λείψουν οι κούρσες μας, οι πάσες μου σε σένα. Όχι μόνο επειδή είσαι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά ότι είσαι ένα ειδικό ανθρώπινο ον.

Φίλε, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλα όσα έδωσες στην ομάδα, για τη φιλία, την υποστήριξη στις δύσκολες μέρες, για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε και θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μας. Εύχομαι σε σένα και στην οικογένειά σου τα καλύτερα στη νέα περιπέτεια. Μια μεγάλη αγκαλιά, σ’ αγαπώ αδελφέ.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ