ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Λέω κάθε μέρα στον Κριστιάνο να έρθει στη Λιλ για να κοντάρουμε την Παρί»

O Κριστιάνο Ρονάλντο δέχεται... πιέσεις από τον φίλο και συμπατριώτη του, Ζοσέ Φόντε, ώστε να πάρει μεταγραφή στη Λιλ, μετά τη μεταγραφή του Μέσι!

«Λέω κάθε μέρα στον Κριστιάνο να έρθει στη Λιλ για να κοντάρουμε την Παρί»

Το καλοκαίρι δεν έχει περάσει ακόμη. Όμως, η μεταγραφή της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Λιονέλ Μέσι είναι με διαφορά η μεγαλύτερη που θα δούμε για φέτος. Και μία από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών. Αλλά τι θα γινόταν αν η Λιλ έπαιρνε τον Κριστιάνο Ρονάλντο;

Τι θα βλέπαμε αν οι πρωταθλητές Γαλλίας έκαναν… ρελάνς με τον Πορτογάλο φορ; Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα και αυτό το ξέρει καλά ο Ζοσέ Φόντε. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον σούπερ σταρ της ιταλικής ομάδας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «TalkSPORT» αποκάλυψε τα μηνύματα που του στέλνει και πόσο πολύ θα ήθελε να τον δει με τη φανέλα των «λιλουά».

«Νιώθω υπέροχα. Νιώθω υπέροχα γιατί είναι σπουδαίο να ξέρεις ότι ένας παίκτης με την ποιότητα και την κλάση του Λιονέλ Μέσι θα έρθει στο πρωτάθλημα που ήδη βρίσκεσαι. Είναι συναρπαστικό.

Αν κάτσουμε να δούμε πόσο δύσκολο θα είναι για εμάς σε θέμα ανταγωνισμού καταλαβαίνει κανίς ότι πρόκειται να είναι πολύ πιο δύσκολο, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό τον λόγο και στέλνω μηνύματα στον Κριστιάνο, ώστε να έρθει στη Λιλ και να κοντράρουμε έτσι την Παρί. Εκείνος το μόνο που μου απαντάει είναι “χααχχα”.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα έχει μία τριάδα φωτιά μπροστά στην επίθεσή της. Φανταστείτε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας απέναντί τους. Πόσο σημαντικό θα είναι αυτό για εμάς», είπε μεταξύ άλλων.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Η μεταγραφή του Μέσι στην Παρί φέρνει αντιδράσεις στη Λιλ!

Όνειρο ο Κριστιάνο για τη Λιλ, όχι όμως Η μεταγραφή του Μέσι στην Παρί!

Την περασμένη σεζόν η Λιλ πήγε κόντρα στη λογική. Οι «λιλουά» δεν έχουν την οικονομική δύναμη της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά, κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Μία έκπληξη που είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ευρώπη.

Όμως, φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τους «κόκκινους», αφού οι Παριζιάνοι κάνουν τη μία μεγάλη μεταγραφή μετά την άλλη με εκείνη του Λιονέλ Μέσι απλά να κλέβει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Όπως είναι φυσικό και επόμενο οι πρωταθλητές αναρωτιούνται πως το FFP δεν τους προστατεύει και δεν επιδρά στους δυνατούς της Γαλλίας. Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Φόντε.

«Η Παρί έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να παίξουν άμυνα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον φέτος το γαλλικό πρωτάθλημα. Όμως, θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω πως δουλεύει το FFP στη Γαλλία.

Κάθε ομάδα προσέχει πολύ για τις μεταγραφές της. Είναι αυστηρά τα πράγματα. Δεν μπορούν να αγοράσουν πολλούς και ακριβούς παίκτες και δεν γίνεται να τους δίνουν μεγάλα συμβόλαια και τότε έρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν και φαίνεται ότι δεν υπάρχουν νόμοι», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ