ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Το άκυρο της Ρεάλ στον Ικάρντι λόγω… Νάρα!

Ο Μάουρο Ικάρντι είχε δει τη Ρεάλ Μαδρίτης να του «ρίχνει» άκυρο δύο φορές (2017,18), λόγω της Γουάντα Νάρα με την ιστορία να έρχεται στο προσκήνιο μετά τα τελευταία... σκηνικά ανάμεσα τους.

Το άκυρο της Ρεάλ στον Ικάρντι λόγω… Νάρα!

Αν μη τι άλλο τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται στο προσκήνιο. Ωστόσο, δε συμβαίνει για κάτι που πέτυχε εντός αγωνιστικών χώρων. Άλλωστε, στην Παρί Σεν Ζερμέν πλέον βρίσκει ολοένα και λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Ειδικά, μετά την έλευση του Λιονέλ Μέσι, ο Αργεντινός φορ αγωνίζεται σε παιχνίδια που λείπει κάποιος από την «φονική» τριάδα των Παριζιάνων (Μέσι, Μπαπέ, Νεϊμάρ), αλλιώς μπαίνει ως αλλαγή. Ωστόσο, το ενδιαφέρον γύρω από τον 28χρονο φορ έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή. Βλέπετε, μόλις πριν από μερικές ημέρες η σύζυγος του, Γουάντα Νάρα, έκανε γνωστό πως ήθελε να χωρίσουν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αφορμή αποτέλεσαν τα μηνύματα του Ικάρντι με το 29χρονο μοντέλο, Τσίνα Σουάρες. Ο Αργεντινός φορ, όμως, έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να πείσει την καλή του ότι δε συνέβη κάτι. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως έσβησε άπαντες όσους ακολουθούσε στο Instagram εκτός από εκείνη. Πέραν τούτων, βέβαια, οι κινήσεις του είχαν αντίκτυπο στην σχέση του με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού έχασε κάποιες προπονήσεις μόνο και μόνο για να τα ξαναβρεί με την Νάρα. Κάτι που, σύμφωνα με την «Marca» είχε προβλέψει παλιότερα η Ρεάλ Μαδρίτης, απορρίπτοντας τον Αργεντινό επιθετικό εξαιτίας της συζύγου του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ικάρντι

Το «κράξιμο» της Νάρα στην Ίντερ «χάλασε» τη μεταγραφή του Ικάρντι

Πιο συγκεκριμένα, το χειμώνα του 2017, αλλά και του 2018, το όνομα του Ικάρντι είχε πέσει στο τραπέζι για τη «βασίλισσα». Ήταν τότε που ο ίδιος βρισκόταν στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του με την Ίντερ και η Ρεάλ αναζητούσε έναν παρτενέρ για τον Καρίμ Μπενζεμά. Οι άνθρωποι των Μαδριλένων είχαν εξετάσει για καιρό την περίπτωση του. Ωστόσο, θεώρησαν πολύ επικίνδυνο το περιβάλλον του. Όπου περιβάλλον, βάλτε την Γουάντα Νάρα.

Η σύζυγος του εκείνο το διάστημα έκανε ουκ ολίγες τηλεοπτικές εμφανίσεις και τα «έχωνε» στους προπονητές και τη διοίκηση της Ίντερ. Κυρίως, βέβαια, λόγω των προβλημάτων του Ικάρντι στην ομάδα. Έτσι, στις τάξεις της Ρεάλ αποφάσισαν γι’ αυτόν και μόνο το λόγο να μη προχωρήσουν στην απόκτηση του. Κι αυτό γιατί δεν τους άρεσε το γεγονός πως η προσωπική του ζωή ήταν τόσο προβεβλημένη δημοσίως. Εντέλει φαίνεται πως αυτό βγήκε σε καλό για την ισπανική ομάδα, αν κρίνουμε και τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ