ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άγχος, υπομονή και στο τέλος… χαμόγελα για τη Γιουβέντους! (vids)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: 0-3 (Highlights)
Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τη σεζόν σαν πρωταθλήτρια! (vid)
Τα έκανε… ώπα η Τσέλσι: Γλέντησε μέσα στο «σπίτι» του Μαρινάκη! (vid)
Τα «λιοντάρια» της Σπόρτινγκ κατασπάραξαν τον Παυλίδη και την Μπενφίκα! (vid)
O Παυλίδης ήταν έτοιμος να σηκώσει το Κύπελλο, αλλά, ο Γιόκερες του χάλασε τα σχέδια! (vid)
Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Όλες οι φάσεις και τα γκολ! (Highlights)
Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα: 2-0 (highlights)
Σαουθάμπτον – Άρσεναλ: 1-2 (Highlights)
Η Σίτι έκλεισε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο! (vid)
Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι: 0-1 (highlights)
Τέλος καλό, όλα καλά για την Τσέλσι: Όχι, όμως για τη Νότιγχαμ!
Η τελική βαθμολογία της Premier League – Τα εισιτήρια για την Ευρώπη
Η Άρσεναλ έβαλε τέλος σε μία σεζόν με τον πιο… 24-25 τρόπο! (vid)
«Ζωγράφισε» ο Μπρούνο, σκόραρε ο Ντιαλό… κλάματα η Άστον Βίλα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

O Τσάβι βγάζει από τη… ναφθαλίνη τον «αγριεμένο» Ουμτιτί!

Ο Τσάβι μέσα σε μόλις λίγες ημέρες παρουσίας του στην Μπαρτσελόνα βλέπει πως κερδίζει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Σάμουελ Ουμτιτί.

O Τσάβι βγάζει από τη… ναφθαλίνη τον «αγριεμένο» Ουμτιτί!

Η έλευση του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα δίνει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην αφάνεια επί Κούμαν να βγουν στην επιφάνεια. Τέτοια περίπτωση είναι κι αυτή του Σάμουελ Ουμτιτί. Ο Γάλλος αμυντικός είχε δει τις μετοχές του να φθάνουν στο ναδίρ όσο ο Ολλανδός προπονητής ηγούνταν στους «μπλαουγκράνα». Οι σχέσεις του μαζί του ήταν απλά τυπικές, με τον 27χρονο να αντιλαμβάνεται όλο αυτό το καιρό πως δεν θα δει καμία «άσπρη μέρα» στη Βαρκελώνη.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ο ερχομός του Τσάβι αλλάζει άρδην την ψυχολογία του. Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως από την μέρα που ο Τσάβι ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στην Μπαρτσελόνα, ο Ουμτιτί έγινε άλλος άνθρωπος.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η AS στο σημερινό της ρεπορτάζ αναφέρει πως το προπονητικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα με πρώτο τον Τσάβι έχουν μείνει έκπληκτοι με τη θέληση του Ουμτιτί. Από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα ο Γάλλος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία αποτέλεσμα να χτυπάει δειλά δειλά την πόρτα της ενδεκάδας στα προσεχή παιχνίδια των Καταλανών. Ο νέος προπονητής των «Μπλαουγκράνα» παρουσιάζεται πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στην ομάδα. Ποδοσφαιριστές που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν στο… ψυγείο.

Άλλος Ουμτιτί στις προπονήσεις – Ευχάριστος πονοκέφαλος για Τσάβι

Ο Ουμτιτί είναι ένας από αυτούς. Ένας ποδοσφαιριστής που αδικήθηκε αρκετά από τον Κούμαν. Μπορεί οι τραυματισμοί να τον έχουν φέρει αρκετά πίσω ωστόσο ουδείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις αρετές του. Πρόκειται για έναν αμυντικό που έχει όλα τα εφόδια για να κάνει άριστα τη δουλειά του σε αυτό το επίπεδο. Η Μπαρτσελόνα για να ανακάμψει θέλει τη βοήθεια όλων. Αυτό έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ο Τσάβι τόσο σε δηλώσεις του όσο και στις προπονήσεις. Η προσπάθεια για την επιστροφή στις καλές ημέρες πρέπει να είναι συλλογική. Ο Ουμτιτί το κατάλαβε πρώτος και ο Γάλλος βάζει τα δυνατά του για να μπει στο… μάτι του προπονητή του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ