ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
Έκαψαν φανέλα του Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! (vid)
Μπέλινγκχαμ σε Σίτι: «Σε λένε φαβορί! Ήσυχα, εμείς είμαστε η Ρεάλ…»
Μπαρτσελόνα VS Παρί, Ντόρτμουντ VS Ατλέτικο: Ιδού οι ενδεκάδες! (pics)
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επικός τσακωμός Κιν-Κάραχερ για το αν πρέπει να ξεκινάει βασικός πάντα ο Κριστιάνο (vid)

Τα πνεύματα άναψαν ανάμεσα στον Ρόι Κιν και τον Τζέιμι Κάραχερ σχετικά με το αν ο Κριστιάνο θα πρέπει να ξεκινάει σε κάθε παιχνίδι της Γιουνάιτεντ.

Επικός τσακωμός Κιν-Κάραχερ για το αν πρέπει να ξεκινάει βασικός πάντα ο Κριστιάνο (vid)

Η απόφαση του Μάικλ Κάρικ να μη ξεκινήσει βασικό τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Τελικά, ο Πορτογάλος μπήκε στην επανάληψη στη θέση του Σάντσο, ο οποίος είχε σκοράρει το 1-0. Στη συνέχεια, ο Ζορζίνιο ισοφάρισε με πέναλτι σε ένα παιχνίδι που ο Κριστιάνο είχε μικρό αντίκτυπο.

Η απουσία του Κριστιάνο από τη βασική ενδεκάδα προκάλεσε μία έντονη διαμάχη στο στούντιο του Sky Sports. Αρχικά ο παλαίμαχος μέσος της Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν ισχυρίστηκε ότι ο Ρονάλντο πρέπει να είναι αυτόματα βασικός ενώ ο Κάραχερ δεν είχε την ίδια άποψη. Παράλληλα, ο Κάραχερ αμφισβήτησε τη λογική της μεταγραφής του από τη Γιουβέντους.

Η έντονη διαφωνία Κιν και Κάραχερ για τον Κριστιάνο

Ειδικότερα, στην ερώτηση αν ο Ρονάλντο έπρεπε να ξεκινήσει βασικός, ο Κιν απάντησε: «Πρέπει. Ο Ρονάλντο δεν είναι αυτός που έρχεται από τον πάγκο – μάλλον είχε παγώσει εκεί. Ο Ρονάλντο δεν έχει επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κάθεται στον πάγκο. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Τα στατιστικά του από τότε που επέστρεψε στην ομάδα είναι εντάξει – έχει μερικά γκολ και μερικές ασίστ. Αυτή η ιδέα ότι θα αρχίσει να μαρκάρει; Δεν ισχύει. Μερικές φορές πρέπει να δουλέψεις γύρω από έναν σούπερ σταρ. Έχω παίξει με παίκτες που δεν κάνουν το κομμάτι που ελπίζεις – οι Καντονάδες αυτού του κόσμου – αλλά τους συγχωρείς γιατί σκοράρουν τα νικητήρια γκολ σε δύσκολους αγώνες. Ο Ρονάλντο πρέπει να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Γιατί να τον ξεκουράσεις; Η Βιγιαρεάλ δεν κούρασε τους παίκτες και δεν θα παίξουν ξανά μέχρι το βράδυ της Πέμπτης. Θα μπορούσε να παίξει σήμερα εύκολα» είπε.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής της εκπομπής ρώτησε τον Κάραχερ, αν ο επερχόμενος προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, θα έχει την ίδια άποψη.

Ο Κάραχερ απάντησε: “Όχι. Νομίζω ότι ο Ράνγκνικ δεν θα κάνει τη ζωή του δύσκολη όταν αρχίσει να προπονεί την ομάδα βάζοντας τον Κριστιάνο στον πάγκο. Νομίζω, όμως, ότι αυτή η ιδέα ότι ο Ρονάλντο πρέπει να ξεκινάει κάθε παιχνίδι και να παίζει κάθε λεπτό σε κάθε παιχνίδι δεν είναι σωστή. Σε εκτός έδρας μεγάλα παιχνίδια μπορώ να καταλάβω γιατί ο Μάικλ Κάρικ δεν τον ξεκίνησε ποτέ απέναντι στην Τσέλσι» είπε αρχικά..

«Θυμάστε όταν τον αντικατέστησε ο Σόλσκιερ στην Ελβετία κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. Έπαιζαν με 10 παίκτες σε εκείνο το παιχνίδι, τον αντικατέστησαν και έχασαν το παιχνίδι λόγω μιας κακής πάσας Λίνγκαρντ. Υπήρχε αυτή η μεγάλη ιστορία επειδή έκανε αλλαγή τον Ρονάλντο. Είναι 36. Μετά δεν τον ξεκίνησε απέναντι στην Έβερτον και ο Ρονάλντο περπάταγε στο τούνελ. Τώρα, ο Ρονάλντο δεν είναι ο παίκτης που ήταν. Εξακολουθεί προφανώς να αποδίδει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά στα γκολ, αλλά δεν νομίζω ότι θα πρέπει να είναι μεγάλη ιστορία αν ο Ρονάλντο δεν ξεκινά κάθε παιχνίδι ή μερικές φορές γίνεται αλλαγή σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου».

Ρόι Κιν: «Όχι σε κάθε παιχνίδι Τζέιμι αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο ματς για τη Γιουνάιτεντ. Αν το δεις στο αυτοκίνητο, βλέπεις έναν παίκτης που έχει κερδίσει τα πάντα και που έχει έρθει στο σύλλογο για να ανεβάσει επίπεδο το σύλλογο. Φυσικά θα θέλει να παίξει αυτά τα ματς

Τζέιμι Κάραχερ: «Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε αυτά τα ματς»

Ρόι Κιν: «Ναι αλλά δεν είναι όλοι παγκόσμιας κλάσης. Δεν έχουν όλοι 800 παιχνίδια καριέρας. Δεν είναι ότι επέστρεψε στην ομάδα και δεν σκοράρει ή δεν έχει μεγάλη ταχύτητα. Είναι ενεργός και ενδιαφέρεται. Και αυτή η ιδέα ότι ευθύνεται για το πρέσινγκ ψηλά…»

Τζέιμι Κάραχερ: «Αφού δεν πιέζει ψηλά»

Ρό Κιν: «Δεν πιέζει εδώ και 5-6 χρόνια. Είχα πει όταν επέστρεψε ότι δε θα διορθώσει τα προβλήματα της Γιουνάιτεντ. Αλλά δεν τον έχεις φέρει για να κάθεται στον πάγκο. Φυσικά δε θα ξεκινάει σε κάθε ματς. Αλλά εκτός έδρας με την Τσέλσι, είτε στην κόντρα είτε αν πάρει 2 μπάλες στο κουτί, και θες να τον αφήσει εκτός 11άδας;»

Τζέιμι Κάραχερ: «Γιατί θεωρείς ότι υπέγραψε η Γιουνάιτεντ τον Κριστιάνο; Το έκαναν επειδή ήταν τρομοκρατημένοι ότι θα πάει στη Σίτι. Γι΄αυτό τον απέκτησαν. Δεν υπήρχε στα σχέδια η μεταγραφή του Κριστιάνο»

Ρόι Κιν: «Μα πάντα θα τον χρησιμοποιούσαν για να παίξει, Τζέιμι. Τι μου λες τώρα; Ότι θα τον υπέγραφαν απλά για να μην πάει στη Σίτι και να βρίσκεται στον πάγκο».

Τζέιμι Κάραχερ: «Δεν είπα αυτά. Απλά λέω ότι επιτρέπεται ο προπονητής να τον αφήσει στον πάγκο».

Η συνέχεια στο παρακάτω βίντεο:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ