ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επενδύει σε 16χρονο «διαμάντι» του Μαρόκο η Ρεάλ Μαδρίτης
Η Τσέλσι δίνει αστείο ποσό για τον Μενιάν και προκαλεί τη Μίλαν
Είναι… γλυκιά η Μπαρτσελόνα: «Μπλαουγκράνα» ο Γκαρσία
Η πιο ιστορική μεταγραφή της Μπαρτσελόνα – Σαν σήμερα είπε το «ναι» ο GOAT, Μαραντόνα (vid)
Απέτυχε στη Λίβερπουλ, τον πιστεύει η Μίλαν
Η Γιουνάιτεντ δίνει μυθικό ποσό για τον «Μπολτ» της Premier League
«Βρυχάται» η Μάντσεστερ Σίτι: Κλείνει τον Τσερκί της Λιόν
Αλέσια Ελεφάντε: Το στήριγμα του Ντοναρούμα μακριά από τα γκολπόστ (pics)
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σφήνα στα μεταγραφικά σχέδια της Παρί!
H πρώτη σούπερ μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι είναι γεγονός
Αυτός είναι ο Λαμίν Γιαμάλ: «Άξια νικήτρια η Παρί, κορυφαίος ο Ντεμπελέ»
Μπαρτσελόνα: Νέοι μπελάδες, στον αέρα η συμμετοχή στο Champions League
Το αφήγημα της Παρί και η κατάκτηση του Champions League
Μέσω Ρεάλ Μαδρίτης ο αντί-Βιρτς στη Μπάγερ Λεβερκούζεν
H δελεαστική πρόταση της Μίλαν στον Λούκα Μόντριτς
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μονακό

«Ο Μπαπέ είναι ένας από τους τρεις καλύτερους στον κόσμο»

Ο τεχνικός της Μονακό, Νίκο Κόβατς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κιλιάν Μπαπέ μετά την ήττα των Μονεγασκων από την Παρί.

«Ο Μπαπέ είναι ένας από τους τρεις καλύτερους στον κόσμο»

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν κόντρα στη Μονακό ο κορυφαίος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Για ένα ακόμη ματς έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά σκοράροντας και τα 2 γκολ της ομάδας του στη νίκη με 2-0. Έτσι, έφτασε τα 13 γκολ σε όλες τι διοργανώσεις ενώ μετράει και 14 ασίστ σε 23 συμμετοχές.

Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής της Μονακό, Νίκο Κόβατς, του έπλεξε το εγκώμιο.

«Ο Κιλιάν είναι ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Θα κερδίσει πολλές Χρυσές Μπάλες αν συνεχίσει έτσι. Κάνει τη διαφορά για την Παρί αυτή τη στιγμή. Η ταχύτητά του, η ευελιξία, η δύναμή του Είναι δύσκολο να αμυνθείς απέναντί ​​του. Αν συνεχίσει έτσι και παραμείνει υγιής, θα είναι ο καλύτερος» είπε ο Κόβατς.

Με αυτή τη νίκη, η Παρί έφτασε τους 45 βαθμούς, 13 πόντους μπροστά από τη 2η Μαρσέιγ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το απίθανο ρεκόρ του Μπαπέ στη Ligue 1

Με τα 2 γκολ που σκόραρε κόντρα στην Μονακό, ο Γάλλος στράικερ έφτασε τα 100 γκολ με τη φανέλα της Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα. Έτσι, έγινε ο νεότερος παίκτης που φτάνει αυτό τον αριθμό τερμάτων με ένα σύλλογο στη Ligue 1 (22 ετών και 357 ημερών).

Ο Μπαπέ σημείωσε επίσης 16 γκολ με τη φανέλα της Μονακό πριν μετακομίσει στην Παρί το 2017.

«Μου αρέσει να παίζω. Εξακολουθώ να μου αρέσει να είμαι στο γήπεδο παίζοντας κάθε παιχνίδι. Είναι χαρά μου να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Ελπίζω να συνεχίσω για τους αγώνες που απομένουν πριν από το τέλος του ημερολογιακού έτους. Πάντα έλεγα ότι πέρασα απίστευτα στη [Μονακό]. Εκεί μεγάλωσα. Είχα καταπληκτικές αναμνήσεις. Αλλά τώρα η σελίδα έχει αλλάξει. Παίζω για την Παρί, είμαι πολύ χαρούμενος. Δίνω ό,τι έχω για τον σύλλογο».

Advertisements

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ