ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Βαριά «άρρωστη» η Ατλέτικο! (vid)

Δεν σηκώνει με τίποτα κεφάλι η Ατλέτικο Μαδρίτης, με την ομάδα του Σιμεόνε να πέφτει... θύμα ανατροπής από την Γρανάδα, 2-1.

Βαριά «άρρωστη» η Ατλέτικο! (vid)

Ανήμπορη να βγάλει αντίδραση έδειξε εκ νέου η Ατλέτικο Μαδρίτης. Αν και προηγήθηκαν στο… 2’ με τον Ζοάο Φέλιξ, οι «ροχιμπλάνκος» έφυγαν άπραγοι από το σπίτι της Γρανάδα. Κι αυτό γιατί Μακίς και Μολίνα «υπέγραψαν» τεράστια ανατροπή για τους γηπεδούχους (2-1), σοκάροντας την ομάδα του Σιμεόνε. Οι Μαδριλένοι γνώρισαν τέταρτη συνεχόμενη ήττα (!) στο πρωτάθλημα και παραμένουν εκτός τετράδας, στο -1 από την Βαγεκάνο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, πάντως, έχασαν δύο… απίθανες ευκαιρίες για να σώσουν ό,τι σωζόταν!

Το ματς

Το ποιος κάνει κουμάντο με το καλημέρα έδειξε η Ατλέτικο. Για την ακρίβεια δεν χρειάστηκαν ούτε δύο λεπτά! Ο Ζοάο Φέλιξ έκλεψε εντυπωσιακά την μπάλα, την μετέφερε σχεδόν από το κέντρο προς την αντίπαλη περιοχή, έπιασε το διαγώνιο σουτ κια… 1-0. Γρήγορα και όμορφα! Τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι ιδιαίτερο… Ισως γιατί μας «πρετοίμαζε» η Γρανάδα στο 27’ να μας… κουφάνει. Πιο συγκεκριμένα ο Μακίς! Με εξαιρετική προσωπική ενέργεια και «ρουκέτα» εκτός περιοχής διαμόρφωσε το 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον.

Η αλήθεια είναι πως η Ατλέτικο έμοιαζε ακίνδυνη να παίξει ποδόσφαιρο και να παράγει φάσεις… Ακόμα κι έτσι, όμως, θα μπορούσε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις. Ισως και να… έπρεπε. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Φέλιξ πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και βρήκε δίχτυα. Αυτό, όμως, δεν μέτρησε ποτέ με τον διαιτητή και το VAR να «λένε» πως έκανε επιθετικό φάουλ ο Πορτογάλος πάνω στην κεφαλιά. Η φάση, πάντως, ήταν δύσκολη και δεν φάνηκε τόσο για φάουλ… Ατλέτικο

Η Ατλέτικο μπήκε με διάθεση να πιέσει στο δεύτερο μέρος. Προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα, αλλά χωρίς την πολύ μεγάλη φάση. Αυτή ήρθε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Αλλά… γύρισε μπούμερανγκ για τους Μαδριλένους. Ηταν η στιγμή που ο Ζοάο Φέλιξ εξαπέλυσε σουτάρα, αλλά τράνταξε το δοκάρι! Η «ατυχία», όμως, δεν ηταν αυτό για τους ροχιμπλάνκος. Ηταν πως στην εξέλιξη της φάσης δέχθηκαν και γκολ! Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε πλήρη ανισορροπία στα μετόπισθεν, οι παίκτες της Γρανάδας αναπτύχθηκαν υποδειγματικά και ο Μολίνα με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το 2-1.

Ο Σουάρες αντικατάστθηκε γιατί ήταν –ξανά- σκιά του εαυτού του. Δεν την ήθελε, όμως, και την Ατλέτικο απόψε… Η τύχη δεν ήταν καθόλου με το μέρος της και φάνηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο σε δύο… μεγαλειώδεις φάσεις που πετάχτηκαν στα σκουπίδια. Την μία ο Κορέα εν κινήσει μόνος του από τα 5 μέτρα σημάδεψε άουτ, ενώ στο 90’ ηταν η σειρά του Κούντσα να… καταφέρει να αστοχήσει από κοντά. Αποτέλεσμα όλων αυτών να μην αλλάξει το 2-1 ως το φινάλε…

Φάσεις και γκολ από το Γρανάδα-Ατλέτικο

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ