ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Ψάχνεται» για Γκαγιά η Μπαρτσελόνα!

Μία σούπερ κίνηση για το αριστερό άκρο της άμυνας με τον εξαιρετικό Χοσέ Γκαγιά της Βαλένθια φέρεται να εξετάζει η Μπαρτσελόνα.

«Ψάχνεται» για Γκαγιά η Μπαρτσελόνα!

Η έλευση του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και η «κάψα» να φτιαχτεί μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί εκ νέου έχει φέρει το σύλλογο… πρώτο θέμα σε πολλά μεταγραφικά σενάρια. Και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς πως ήδη απέκτησε τον Φεράν Τόρες. Και φαίνεται πως η συνέχεια είναι ορθάνοιχτη με στόχους αν όχι για τώρα, αλλά το καλοκαίρι.

Την ώρα, λοιπόν, που το όνομα της Μπάρτσα «παίζει» έντονα για Μοράτα, τα μετόπισθεν δεν μένουν παραπονεμένα… Διότι αυτή τη φορά «έσκασε» σενάριο που θέλει τους Καταλανούς να ψάχνονται… ζωηρά για τον Χοσέ Γκαγιά της Βαλένθια. Τον εξαιρετικό αριστερό μπακ των «νυχτερίδων» που βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία, 26, και ήδη έχει καταγράψει πολλά χιλιόμετρα. Ο Ζόρντι Άλμπα έχει φτάσει ήδη στα 32 του και φαίνεται πως ο Τσάβι προετοιμάζεται για τη διάδοχη κατάσταση. Και φυσικά δεν στοχεύει σε τίποτα λιγότερο από έναν παίκτη που έχει δείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στο υψηλό επίπεδο.

Ο Γκαγιά, λοιπόν, μετρά ήδη 275 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Με 33 ασίστ και 8 γκολ. Ένα σύγχρονο μπακ που ανεβοκατεβαίνει την πλευρά. Που είναι ακούραστος και έχει ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν θέλει να πάει σε κάποιον παίκτη-λαχείο. Φαίνεται πως επιθυμία του ειναι να βρει μια δοκιμασμένη λύση για τη συγκεκριμένη θέση. Φυσικά και φέτος είναι βασικός στη Βαλένθια. Έχει και 2 γκολ στο πρωτάθλημα. Το ένα εξ αυτών, δε, είχε σημειωθεί απέναντι στους «μπλαουγκράνα» όταν είχε βάλει μπροστά στο σκορ τις νυχτερίδες, προτού ηττηθούν τελικά.

Το κόστος για το deal Μπαρτσελόνα-Γκαγιά

Ο Γκαγιά είναι στην καλύτερη ηλικία του αυτή τη στιγμή. Και φαινεται πως θεωρεί πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Εξ ου και έχουν… κολλήσει οι διαπραγματεύσεις με την Βαλένθια για νέο συμβόλαιο. Η τρέχουσα συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται σε 1.5 χρόνο. Αν στον ισπανικό σύλλογο δουν πως δεν… τσουλάει το πράγμα, τότε το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να μπει πωλητήριο. Διότι έστω και ένα χρόνο πριν τελειώσει το συμβόλαιο, η αξία του θα είναι σημαντική στην αγορά. Λέγεται πως η τιμή του εκτιμάται από την Βαλένθια περίπου στα 40 εκατ. ευρώ… Όχι και τα καλύτερα νέα για την Μπάρτσα που έχει τα οικονομικά «θέματά» της…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ