ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ράνγκνικ: «Δεν ξέρω τι πάει λάθος με τον Ράσφορντ»

Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν απογοητευτικός στο ματς Κυπέλλου της Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα κι ο Ραλφ Ράγκνικ δήλωσε πως δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει στον Άγγλο άσο.

Ράνγκνικ: «Δεν ξέρω τι πάει λάθος με τον Ράσφορντ»

Το ότι ο Μάρκους Ράσφορντ είναι ένας ιδιαιτέρως ταλαντούχος επιθετικός είναι κάτι το δεδομένο. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια το αποδείκνυε συνεχώς εντός αγωνιστικών χώρων. Αυτός, εξάλλου είναι και ο λόγος που πήρε φανέλα βασικού από την πρώτη σχεδόν μέρα που βρέθηκε στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μόλις την περασμένη σεζόν ο Άγγλος επιθετικός μέτρησε 21 γκολ και 15 ασίστ σε 57 ματς, βοηθώντας τους «κόκκινους» διαβόλους να τερματίσουν δεύτεροι στην Premier League και να φτάσουν ως τον τελικό του Europa League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, η φετινή σεζόν είναι πλήρως απογοητευτική για τον Ράσφορντ. Ο 24χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να «δέσει» με τους Κριστιάνο και Σάντσο στην επίθεση. Κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μετράει μόλις 3 και 1 ασίστ, στη χειρότερη ως τώρα σεζόν της καριέρας του. Αποκορύφωμα των κακών εμφανίσεων του αποτέλεσε το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Άστον Βίλα τη Δευτέρα (10/1). Εκεί όπου σε μια φάση ο Άγγλος θα μπορούσε να σκοράρει από το «ριμπάουντ» σε σουτ του Γκρίνγουντ, αλλά δεν κυνήγησε τη φάση καθόλου. Μάλιστα, μετά την αναμέτρηση ο προπονητής του, Ραλφ Ράνγκικ, ρωτήθηκε για το κακό «φεγγάρι» του, παραδεχόμενος ότι δεν ξέρει τι πάει στραβά.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ράσφορντ

Ράνγκνικ: «Προσπαθεί πολύ σκληρά ο Ράσφορντ»

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως ο Ράσφορντ ήταν εξαιρετικός στις τελευταίες προπονήσεις, γι’ αυτό και ήταν βασικός. Ωστόσο, αν και ξεκίνησε καλά το ματς και ήταν στις φάσεις, στο δεύτερο μέρος «εξαφανίστηκε». Παράλληλα, ο Ράνγκνικ στάθηκε στη σημασία που έχει για τους επιθετικούς το να βρίσκουν δίχτυα. Ταυτόχρονα, στήριξε τον Άγγλο επιθετικό, επισημαίνοντας ότι όσο συνεχίζει να προσπαθεί θα βρει ρυθμό στη σεζόν.

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι πάει λάθος (σ.σ με τον Ράσφορντ). Νομίζω ότι προσπαθεί πολύ σκληρά. Τα πήγε εξαιρετικά στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και γι’ αυτό βρέθηκε και στη βασική ενδεκάδα. Πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος τον βρήκαμε σε πλεονεκτική θέση αρκετές φορές, άλλα έπαιζε και πιο κοντά στην περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν συνέβαινε συχνά αυτό και γι’ αυτό προς το τέλος του ματς έβαλα του Ελάνγκα και Λίνγκαρντ μέσα.

Είναι σημαντικό που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Γνωρίζω επίσης πόση σημαντική είναι η αυτοπεποίθηση για τους επιθετικούς, είναι σημαντικό να σκοράρουν σε κάθε περίσταση, να υπάρχουν στιγμές επιτυχίας για εκείνους. Φυσικά θα ήταν καλό για τον Μάρκους αν μπορούσε να βάλει ένα γκολ, αλλά όσο συνεχίζει και προσπαθεί και προπονείται σωστά, τότε δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα», ανέφερε ο Ράνγκνικ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ