ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κριστιάνο: «Θέλω να παίξω για 4-5 χρόνια ακόμη»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε στο μέλλον του κατά την παραλαβή του ειδικού του βραβείου από τη FIFA και τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για 4-5 χρόνια ακόμη.

Κριστιάνο: «Θέλω να παίξω για 4-5 χρόνια ακόμη»

Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους δύο κορυφαίους παίκτες της εποχής μας μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και συνολικά συγκαταλέγεται στους κορυφαίους όλων των εποχών. Το αν είναι ο κορυφαίος είναι μια ατέρμονη συζήτηση, που δύσκολα μπορεί να απαντηθεί αντικειμενικά. Ωστόσο, τα επιτεύγματα και τα ρεκόρ του Πορτογάλου σούπερ σταρ «μιλούν» από μόνα τους για την ως τώρα καριέρα του. Σε όποια ομάδα κι αν έχει αγωνιστεί, έχει καταφέρει να την μετατρέψει ή να την εξελίξει σε πρωταγωνίστρια. Από το 2003 όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως και τη φετινή σεζόν που επέστρεψε στους «κόκκινους διαβόλους», ο 36χρονος άσος έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κάτι φυσικά που έχει πετύχει και με την εθνική Πορτογαλίας. Άλλωστε, ο Κριστιάνο αποτελεί τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών όσον αφορά τις εθνικές ομάδες, μετρώντας 115 τέρματα σε 184 συμμετοχές, ξεπερνώντας έτσι το θρυλικό ρεκόρ του Αλί Νταεΐ. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό έλαβε ειδικό βραβείο από τη FIFA το βράδυ της Δευτέρας (17/1). Στην εκδήλωση αυτή ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε γι’ αυτό που τον κρατάει ακμαίο ακόμα και στα 37 του και αποκάλυψε πως θέλει να αγωνιστεί για 4-5 χρόνια ακόμη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

Κριστιάνο: «Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά, όπως έκανα απ’ όταν ήμουν 18 »

Ο Κριστιάνο τόνισε πως παρότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια, ο ίδιος έχει πάντοτε το ίδιο κίνητρο. Δουλεύει σκληρά κι αγαπάει το παιχνίδι του σαν την πρώτη μέρα, προσέχοντας το σώμα του. Γι’ αυτό, άλλωστε και ελπίζει πως θα μπορέσει να αγωνιστεί για κάποια χρώμα ακόμη. Μάλιστα, επισήμανε πως όλα είναι θέμα νοοτροπίας κι ότι αν κάποιος κρατήσει σε εξαιρετική κατάσταση το σώμα του, τότε εκείνο θα τον… στηρίξει.

«Συνεχίζω ακόμα να έχω πάθος για το παιχνίδι και για να σκοράρω. Παίζω ποδόσφαιρο απ’ όταν ήμουν πέντε χρονών. Κάθε φορά που πηγαίνω στο γήπεδο, ακόμα και στην προπόνηση, έχω πάντοτε κίνητρο. Παρότι πλησιάζω στα 37 μου, νιώθω πάρα πολύ καλά. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά, όπως έκανα απ’ όταν ήμουν 18 ετών. Αγαπώ το παιχνίδι, έχω ακόμα το ίδιο πάθος και θέλω να συνεχίσω. Κάποιος κόσμος με ρωτάει πόσο ακόμα θα συνεχίσω να παίζω κι απαντάω πως θέλω άλλα 4-5 χρόνια. Όλα είναι θέμα μυαλού και νοοτροπίας γιατί θεωρώ πως αν προσέχεις το σώμα σου, τότε εκείνο θα στο ανταποδώσει όταν χρειαστεί κι αυτό ακριβώς κάνω», ανέφερε ο Κριστιάνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ