ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο… γρίφος του Τσάβι για την επίθεση της Μπάρτσα!

Ο Τσάβι ζήτησε την επιθετική ενίσχυση της Μπαρτσελόνα, η ομάδα την έκανε πράξη, αλλά του έδωσε έναν... γρίφο για τις επιλογές, αφού έχει εννιά παίκτες για τρεις θέσεις.

Ο… γρίφος του Τσάβι για την επίθεση της Μπάρτσα!

Εντός ολίγων ημερών ο Τσάβι θα κλείσει το πρώτο του τρίμηνο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Βέβαια, ο Ισπανός γνωρίζει τον σύλλογο καλύτερα από τον καθένα, έχοντας περάσει εκεί το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που γύρισε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Στόχος του, βέβαια, να επαναφέρει τους Καταλανούς στις παλιές τους δόξες. Κάτι που προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει, παρά τις όποιες… αναποδιές στο διάστημα αυτό. Εξάλλου, η αγωνιστική κρίση της ομάδας δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από τη μια η εικόνα της Μπαρτσελόνα έχει βελτιωθεί με τον Τσάβι, αλλά από την άλλη έμεινε εκτός από το Champions League, το Κύπελλο Ισπανίας, αλλά και το Σούπερ Καπ. Με την έλευση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε την επιθετική ενίσχυση της ομάδας του με κάθε τρόπο. Κάτι που οι «μπλαουγκράνα» έκαναν με την απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ, τον Αντάμα Τραορέ και του Φεράν Τόρες. Με τις μεταγραφές αυτός, όμως, δημιούργησε έναν… γρίφο στον 42χρονο προπονητή που πλέον έχει να διαλέξει ανάμεσα σε 10 παίκτες για μόλις τρεις θέσεις στην επίθεση.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τσάβι

Τα φαβορί στο μυαλό του Τσάβι για τις θέσεις

Βέβαια, ο Άνσου Φάτι που λογίζεται μεταξύ των επιλογών, έχει μείνει εκτός για αρκετό διάστημα λόγω του τραυματισμού του. Έτσι μένουν οι τρεις νεοαφιχθέντες ποδοσφαιριστές και οι Ντε Γιόνγκ, Ντεπάι, Ντεμπελέ, Μπρέιθγουεϊτ, Άμπντε και Ζούντκλα. Φυσικά και η περίπτωση του Γάλλου άσου είναι αρκετά… παράξενη, αφού μετά την μη ανανέωση του δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί στον «πάγο» και να μην αγωνιστεί ξανά φέτος. Έτσι μένουν συνολικά οκτώ παίκτες για να «παλέψουν» για μόλις τρεις θέσεις.

Φυσικά, από τις επιλογές του Τσάβι ως τώρα υπάρχουν κάποια φαβορί. Για παράδειγμα η παρουσία του Φεράν Τόρες στο αρχικό σχήμα θεωρείται σχεδόν… δεδομένη σε μια από τις τρεις θέσεις της επίθεσης. Από εκεί και πέρα ο Ισπανός δεν δείχνει να εμπιστεύεται ιδιαίτερα τους Ντεπάι και Μπρέιθγουεϊτ, με τον Ντε Γιονγκ να έχει καταφέρει με τις τελευταίες εμφανίσεις του να αλλάξει την κατάσταση και να μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις θέση στη βασική ενδεκάδα. Όσον αφορά τους Άμπντε και Ζούντκλα το πιθανότερο είναι πως θα έρχονται ως λύσεις από τον πάγκο. Τέλος, οι Τραορέ και Ομπαμεγιάνγκ που αποκτήθηκαν τώρα θεωρούνται ως οι επικρατέστεροι για την βασική ενδεκάδα, αποτελόντας αμφότεροι επιλογές του Τσάβι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ