ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ίντερ πέντε… αστέρων και κορυφής! (vid)

Η Ίντερ έκανε... πάρτι κόντρα με ηγέτη τον Λαουτάρο Μαρτίνες κόντρα στην αδύναμη Σαλερνιτάνα (5-0), ανέβηκε στην κορυφή της Serie και περιμένει το ντέρμπι Νάπολι-Μίλαν για να δει αν θα μείνει εκεί.

Ίντερ πέντε… αστέρων και κορυφής! (vid)

Μετά από τέσσερα ματς δίχως νίκη το παιχνίδι με την Σαλερνιτάνα είχε χαρακτήρα τελικού για την Ίντερ. Μια ευκαιρία να «πατήσει» κορυφή, τη στιγμή που Μίλαν και Νάπολι αντιμετωπίζουν η μια την άλλη την Κυριακή (6/3). Και οι «νερατζούρι» έπιασαν την ευκαιρία αυτή από τα «μαλλιά». Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο οι Μιλανέζοι διέλυσαν με 5-0 την ομάδα του Σαλέρνο και πάτησαν κορυφή, περιμένοντας το ντέρμπι των αντιπάλων τους. Χατ τρικ από τον εκπληκτικό Μαρτίνες, δύο γκολ ο Τζέκο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Λαουτάρο ξεκίνησε τον «χορό» των γκολ

Η Σαλερνιτάνα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4′. Ο Έντερσον έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον Τζούριτς κι εκείνος γύρισε στον Βέρνι, που ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε άουτ. Η Ίντερ σταδιακά ανέβασε την απόδοση και με τη σειρά της «άγγιξε» το σκολ στο 19′. Ο Μπαρέλα έβγαλε μια εκπληκτική μπαλιά στον Μαρτίνες που βρέθηκε απέναντι από τον Σέπε και σούταρε στην κίνηση, αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο ίδιος παίκτης δεν λάθεψε. Ξανά ο Μπαρέλα έκανε ωραία κίνηση και κάθετη για τον Αργεντινό φορ που αυτή τη φορά πλάσαρε σωστά τον Σέπε για το 1-0! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 26′ ο Σέπε έδιωξε εντυπωσιακά το διαγώνιο σουτ του Μαρτίνες. Ο ρυθμός του ματς ήταν εξαιρετικός και πέντε λεπτά ήταν σειρά της Σαλερνιτάνα να απειλήσει ξανά. Οι παίκτες του Νταβίντε Νικόλα έφυγαν γρήγορα στην κόντρα κι ο Κουλιμπαλί έβγαλε για τον Βέρντι, με τον Χαντάνοβιτς να διώχνει με τα πόδια το διαγώνιο σουτ του.

Η Ίντερ συνέχισε να πατάει το «γκάζι» και στο 40′ βρήκε δίχτυα και πάλι με τον Μαρτίνες. Ξανά από ασίστ του Μπαρέλα, ο Αργεντινός φορ κοντρόλαρε άψογα μέσα στην περιοχή, κράτησε την μπάλα παρά την πίεση και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0! Το πρώτο μέρος δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις, με τους «νερατζούρι» να διατηρούν με αρκετή άνεση το προβάδισμα τους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

«Πάρτι» της Ίντερ και στο δεύτερο μέρος

Η Ίντερ συνέχισε τον φρενήρη ρυθμό της και στο δεύτερο μέρος και στο 56′ βρήκε και τρίτο γκολ. Δράστης ποιος άλλος; Μα ο Λαουτάρο Μαρτίνες φυσικά! Ο Τζέκο έκανε ωραίο προσπάθεια από τα δεξιά, γύρισε για τον Αργεντινό άσο κι εκείνος με προβολή έκανε το 3-0 για τους Μιλανέζους! Μάλιστα οκτώ λεπτά αργότερα οι «νερατζούρι» σκόραραν ξανά. Ο Γκόσενς μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή κι ένα το γύρισμα για τον Τζέκο, που δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-0! 

Οι «νερατζούρι» έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς και στο 70′ σκόραραν και πάλι. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι συνδυάστηκαν υπέροχα κι ο Ντάμφρις γύρισε για τον Τζέκο που με προβολή έκανε το 5-0! Η Ίντερ ήθελε να βρει κι άλλα γκολ στο ματς και στο 77′ έφτασε κοντά. Ο Μπαρέλα βρήκε με κάθετη τον Κορέα, ο οποίος αστόχησε στο πλάγιο τετ α τετ με τον Σέπε. Στο 87′ ο Ιταλός πορτιέρε ήταν αυτός που αποσόβησε ακόμη ένα τέρμα, αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Ντάμφρις.

Με τη νίκη αυτή η Ίντερ έφτασε τους 58 βαθμούς σε 27 παιχνίδια κι ανέβηκε στην κορυφή στο +1 από Μίλαν και Νάπολι.  Οι δυο τους, μάλιστα, θα τεθούν αντιμέτωπες στο ντέρμπι της αγωνιστικής την Κυριακή (6/3). Κάτι που σημαίνει πως οι «νερατζούρι» θα είναι στη χειρότερη ισόβαθμοι μαζί τους (σε περίπτωση ισοπαλίας) και με ματς λιγότερο. Από την άλλη η Σαλερνιτάνα ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από τέσσερα ματς, όλα ισοπαλίες, κι έμεινε στους 15 βαθμούς σε 26 ματς, όντας στην τελευταία θέση και στο -10 από τις θέσεις εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (62′ Ρανόκια), Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (71′ Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου (62′ Βιντάλ), Νταρμιάν (62′ Γκόσενς), Μαρτίνες, Τζέκο (74′ Κορέα).

Σαλερνιτάνα (Νταβίντε Νικόλα): Σέπε, Ματζόκι (71′ Όμπι), Ντραγκούσιν, Φάτσιο, Ρανιέρι, Κουλιμπαλί, Έντερσον (71′ Ραντοβάνοβιτς), Μουσέ (60′ Περότι), Κάστανος (83′ Ρουγκέρι), Βέρντι (60′ Τζορτέα), Τζούριτς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ