ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ενοχλημένος με τον Σάντσες ο Λαουτάρο: «Αυτά κάνουν τη διαφορά»

Απογοητευμένος για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός της Ίντερ ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες, κάνοντας αναφορά και στην αποβολή του Αλέξις Σάντσες

Ενοχλημένος με τον Σάντσες ο Λαουτάρο: «Αυτά κάνουν τη διαφορά»

Απογοητευμένος είναι μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ από τη συνέχεια του Champions League o Λαουτάρο Μαρτίνες. Παρότι ο Αργεντίνος σκόραρε, η νίκη με 1-0 επί της Λίβερπουλ δεν ήταν αρκετή για την πρόκριση της ομάδας του. Ειδικά από τη στιγμή που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 63ο λεπτό, μετά την αποβολή του Αλέξις Σάντσες. Ένα σημείο το οποίο σύμφωνα με τον Μαρτίνες ήταν «κομβικό» για την πρόκριση των «ρεντς».

Πόνεσε τον Λαουτάρο η αποβολή που κατέστρεψε σχεδόν τα πάντα

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Ίντερ κόντρα στη Λίβερπουλ, στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Champions League. Μετά από 90 λεπτά αγώνα, οι Μιλανέζοι κέρδισαν με 1-0, όμως αποκλείστηκαν στο συνολικό σκορ με 2-1. Αποτέλεσμα που άφησε απογοητευμένο τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος αν και βρήκε δίχτυα, δεν κατάφερε να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.

Μετρώντας επτά συνεχόμενες αναμετρήσεις χωρίς γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η πίεση ήταν μεγάλη. Όταν όμως σκόραρε στο 62′, έδωσε ελπίδες στην ομάδα του η οποία χρειαζόταν ακόμα ένα γκολ για να πάει στην παράταση το παιχνίδι. Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Σάντσες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, κάνοντας αυτό το έργο ιδιαίτερα δύσκολο. Κάτι που έφερε τον εκνευρισμό του συμπαίκτη του.

«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, δείξαμε χαρακτήρα» σχολίασε μετά το παιχνίδι ο Μαρτίνες. «Δείξαμε την επιθυμία μας να περάσουμε μέσα από μια πολύ δύσκολη έδρα. Και είναι κρίμα όταν καταφέραμε να προηγηθούμε, να μένουμε με δέκα παίκτες. Αυτά είναι τα πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα και να επικεντρωθούμε αλλού τώρα. Έχουμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα μπροστά μας».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε σε αυτά που θεωρεί πως πρέπει να δουλέψει η ομάδα του. «Αποδείξαμε ξανά πως είμαστε καλή ομάδα, όμως μείναμε πάλι με παίκτη λιγότερο». Δηλώσεις που αναφέρονται και στην αποβολή και τιμωρία του Νικολό Μπαρέλα, κόντρα στη Ρεάλ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ