ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

H Μονακό πήρε τα μέτρα της Παρί (vid)

Η καταιγιστική Μονακό συνέτριψε με 3-0 την σκιά της Παρί Σεν Ζερμέν και αναρριχήθηκε στην 7η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος.

H Μονακό πήρε τα μέτρα της Παρί (vid)

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενήθηκε από τη Μονακό στο Stade Louis II. Μία αναιμική και άβουλη Παρί έπεσε θύμα των ορέξεων της Μονακό, η οποία επικράτησε με 3-0. Η ομάδα του Ποκετίνο εμφάνισε ξανά τις αμυντικές παθογένειες και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στο τρανζίσιον από τους Μονεγάσκους.

Παρόλο που αυτή η ήττα δεν πρόκειται να κοστίσει στην Παρί είναι ένα ακόμη μήνυμα των όσων πηγαίνουν φέτος στραβά. Με 65 βαθμούς έχει χτίσει μία διαφορά 15 πόντων από τη 2η Μαρσέιγ. Παράλληλα, η Μονακό αναρριχήθηκε στην 7η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, πέντε βαθμούς μακριά από την τετράδα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Με τον Μέσι να απουσιάζει, ο Ποκετίνο παρέταξε μία ομάδα με τέσσερις μέσους (Παρέδες, Ντανίλο, Βεράτι, Βαϊνάλντουμ). Μπροστά τους αγωνιζόταν ο Νεϊμάρ σε ελεύθερο ρόλο και ο Μπαπέ ως κυνηγός.

Οι Μονεγάσκοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και απείλησαν μόλις στο 6ο λεπτό. Μετά από ένα λάθος του Παρέδες, ο Ζαν Λούκας δε μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει.

Η μεσαία γραμμή της Παρί έμοιαζε εντελώς αποσυντονισμένη, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και να παίζουν ανάμεσα στις γραμμές. Στο 21ο λεπτό, ο Ζαν Λούκας βρέθηκε ξανά σε θέση βολής αλλά ο Ντοναρούμα του αρνήθηκε το γκολ με εντυπωσιακό τρόπο.

Η υπέροχη της Μονακό καρποφόρησε τελικά στο 25ο λεπτό. Η άμυνα της Παρί κοιμήθηκε και ο Μπεν Γιεντέρ σκόραρε με μία επαφή μετά το γύρισμα του Φοφανά. Αυτό ήταν το 16ο τέρμα του Γάλλου στράικερ στη φετινή Ligue 1.

Οι Παριζιάνοι δυσκολεύονταν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και μόνο μετά το πρώτο μισάωρο του αγώνα άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Ωστόσο, οι λανθασμένες επιλογές στην τελική προσπάθεια τους οδήγησε σε μόλις τρεις τελικές στο στόχο στο πρώτο 45λεπτο.

Μία από αυτές προήλθε από το απευθείας χτύπημα φάουλ του Νεϊμάρ και η άλλη από το σουτ του Χακίμι από πλάγια θέση στην κόντρα επίθεση. Σε αμφότερες περιπτώσεις, o Νούμπελ εξουδετέρωσε τον κίνδυνο με σχετική ευκολία.

Η Μονακό εξέθεσε την Παρί στην κόντρα επίθεση

Η Παρί μπήκε πολύ πιο δυναμικά στην επανάληψη. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η αλλαγή συστήματος, με τον Ποκετίνο να επιστρατεύει τριάδα στην άμυνα για να προωθήσει τα μπακ του (3-5-2). Η Παρί έχασε την καλύτερη της ευκαιρία με τον Μπαπέ να καθυστερεί να πλασάρει με αποτέλεσμα να του παίρνουν τη μπουκιά μέσα από το στόμα στο 50ο λεπτό.

Οι Παριζιάνοι έβγαζαν πολύ περισσότερη ενέργεια στο 2ο 45λεπτο, με το παιχνίδι να έχει ανοίξει για τα καλά.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως, η Παρί εκτέθηκε ξανά. Ειδικότερα, στο 68ο λεπτό, η Μονακό κυκλοφόρησε γρήγορα τη μπάλα και ο Βόλαντ είχε εύκολο έργο για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μάρκαραν με τα μάτια, σε μία φάση ενδεικτική των φετινών αμυντικών της προβλημάτων.

Η Παρί επιχείρησε να απαντήσει άμεσα με τα δύο φουλ μπακ της να συνεργάζονται αλλά τον Χακίμι να σουτάρει πάνω στον Νούμπελ. Ο κίπερ της Μονακό χρειάστηκε ξανά στο 78ο λεπτό, αποκρούοντας το κοντινό σουτ του Ικάρντι.

Όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο μεγάλωναν τα κενά πίσω για την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι έμοιαζαν ευάλωτοι στο τρανζίσιον και τελικά τιμωρήθηκε στο 82ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Μπεν Γιεντέρ έκλεψε τη μπάλα από το Βεράτι και την πέρασε στον Βόλαντ. Εκείνος ανατράπηκε από τον Κιμπεμπε και ο Μπεν Γιεντέρ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το τελικό 3-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ